Fotoradary

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zoltar
    Rider
    • 2005
    • 722

Uwaga na Grunwaldzkiej...

Wieczorami lubią się ustawiać z suszarką na wysokości Big'u (Ford) i Opla...

Raz jechałem jako pasażer kiedy stali, a w piątek wkurzałem Mondeo TDCi i kolo nie odpuścił... Zauważyłem z daleka 2 auta na poboczu, więc szybko na prawy z heblem... Mondziak mnie wyprzedził i miał coś koło 150... A wtedy pozostało już tylko gratulować

Podwójne przekroczenie... Ciężko ich tam zauważyć :evil:
    www.soft-car.pl
    www.chiptuning-gdansk.pl

- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
    - Wyłączanie DPF
    - Hamownia Obciążeniowa

Komentarz

• daneczek76
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3642
      • Toyota

Wszystkie fotoradary wykaz na mapie:
      [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• Lipek
        Drive
        • 2007
        • 53

Cos do kompletu: http://www.nieoznakowane.info/Zestaw...chSamochod.pdf :wink:

Komentarz

• b-bar01
          Elegance
          • 2007
          • 985
          • Octavia I (1U2)
          • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Zamieszczone przez zeb
          cały KEN przy skrzyżowaniach od tygodnia jest obstawiony kamerami, nie fotoradarami
          no właśnie, na Obozowej to samo.
          może ktoś wie do czego są te kamery na słupach nad jezdnią.
          *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• ryhO
            L&K
            S_OCP Member
            • 2007
            • 1302

te na słupach nad jezdnią służą do kontrolowania ruchu na skrzyżowaniach. kolesie siedzą przed monitorami i patrzą kiedy to puścić zielone szybciej bo się koreczek robi

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

Lipek, w Krakowie nie ma większości tych aut co jest napisane więc to już dyskwalifikuje tą listę

Komentarz

• adik_s
                Rider
                • 2005
                • 259

Zamieszczone przez ryhO
                te na słupach nad jezdnią służą do kontrolowania ruchu na skrzyżowaniach. kolesie siedzą przed monitorami i patrzą kiedy to puścić zielone szybciej bo się koreczek robi
                coś mi sie jednak zdaje ze to są czujniki ruchu /ciepła... są niektóre tak zamontowane ze łapały by moze ze 3auta wiec jeśli ktos mialby to monitorowac to nie wiele by widzial czy jest korek czy nie... są tez czujniki w jezdni na ciężar.. teraz jak robią nowe drogi to takie różne cudaki montują

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratorr
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

djczas, Tu sa wszystkie auta ktore sa i ktore byly, z tym ze teraz to one nie sa przypisane jako tako do miasta bo jezdza po calym wojewodztwie z tego co widze
                  Spritmonitor.de

Komentarz

• djczas
                    RS
                    • 2005
                    • 9612

Maicroft, w małopolsce nie ma subaru lanosa i innych i nie było

Komentarz

• sebasuperb
                      L&K
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 1318

Zamieszczone przez daneczek76
                      Wszystkie fotoradary wykaz na mapie:
                      http://www.policja.pl/portal/pol/219/2954/
                      Jeszcze widzę nie ma zaznaczonego, ale w Padwi Narodowej na wprost kościoła, czynny nowozałożony na stałe fotoradarek cyka fotki...
                      [scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• Hunter
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 1655

sebasuperb, w Padwi jest aktywny, ale nie cały czas. Więcej jest pustych fotoradarów niż pełnych. A co jakiś czas policmajstry przekładają z jednej puchy do drugiej. Na stronie http://antyradary.phi.pl/ po lewej stronie jest link na mapę fotoradarów. To najlepsze źródło tego co na trasie piszczy (mowa o stacjonarnych)...

Maicroft, to prawda co pisze djczas... ta lista to jest pic na wodę, fotomontaż :szeroki_usmiech
                        ...nie ma to jak Octavia :drive:
                        >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• tomekjmopl
                          L&K
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 1187
                          • Opel
                          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Przydatne - mam nadzieję, że nie było :wink:

P.S. Po kliknięciu na migające punkty można podejrzeć zdjęcia lokalizacji i przeczytać kilka szczegółów o danym fotoradarze lub satrapie :evil:

Komentarz

• sebasuperb
                            L&K
                            S_OCP Member
                            • 2006
                            • 1318

Nowy policyjny nabytek z wideorejestratorami...
                            trzeba by ich chłopaki okleić co ?? :twisted:

[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• Ziomal
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2005
                              • 5841
                              • Octavia I (1U2)
                              • BFQ 1.6 MPI 102 KM

sebasuperb, chcieli chłopcy RS to mają tylko na stalówkach , pewnie od brokera :diabelski_usmiech
                              Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• sebasuperb
                                L&K
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 1318

Ziomal, może już im zwędzili :szeroki_usmiech

Komentarz

• Maicroft
                                  Moderator
                                  S_OCP MemberModeratorr
                                  • 2004
                                  • 25757
                                  • Audi

Z zalozonymi Debicami o V-max 190km/h :twisted: Pewnie przyszedl na 18" a ze to drogie opony to zmienili na 16"
                                  Spritmonitor.de

Komentarz

• tomekjmopl
                                    L&K
                                    S_OCP Member
                                    • 2006
                                    • 1187
                                    • Opel
                                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez sebasuperb
                                    Nowy policyjny nabytek z wideorejestratorami...
                                    Kolorek wcale :P nie rzucający się w oczy ... - jak już tak szaleją, to mogli se żółtą zapodać :wink:

Komentarz

• enemik
                                      Rider
                                      • 2009
                                      • 397

no to na początek mojej działalności na OCP wrzucam pare informacji dla osób z Krakowa i nie tylko

UWAGA koledzy od niedawna co rano od godziny 5.30 na Bieńczyckiej za tomexem w stronę czyżyńskiego stoi WV jetta a za nim fotoradar

Uwaga stacjonarne fotoradary na estakadzie nad rondem polsadu są od piątku 31 08 2009 załadowane i robią fotki UWAGA
                                      i w czwartki jest wystawiana pokraka na Bora-Komorowskiego na przeciwko Krokusa która robi fotki od tyłu (ps. wiadomo dlaczego akurat w czwartki)

nowa pokraka na 3 nogach pojawiła się na ul.Pilotów pod wiaduktem gdzie przechodzi w ul.Olszyny radar stoi pod wiaduktem i nie wiadomo kiedy i z której strony może łapać ponoć robi fotki tez od tylu info od znajomego taksówkarza godziny w których stoi są nie do odgadnięcia
                                      02-03.30
                                      22-23.30
                                      5.30-7
                                      10-11
                                      8-9
                                      14.30-16
                                      w takich godzinach był tam widziany więc nie można trafić ja go osobiście widziałem o godzinie 23.18 więc UWAGA bo tam jest chyba do 50km/h no a w nocy do 60

na ul Bora- Komorowskiego i ul Opolskiej przez 'kochanych' motocyklistów i ich nocne popisy pojawiła się nieoznakowana granatowa Vectra z kamerą głównie zaczyna działalność od godziny 18 ale ostatnio przejeżdżając widziałem jak trzymali kogoś na boku naprzeciwko BP koło godziny 15
                                      uwaga nie dać się sprowokować bo siadają na ogonie i podpuszczają :wsciekly:

sory że tak dużo w jednym poście
                                      JEST O2FL kombi 1,8TSI
                                      BYŁA czerwona Fabia I kombi 1.4 16V 74kw/101km 2005r

Komentarz

• jama89
                                        L&K
                                        • 2008
                                        • 1214

enemik, dzieki wielkie za takie cenne info
                                        Octavia 1.9 TDI ASZ

.

Komentarz

• enemik
                                          Rider
                                          • 2009
                                          • 397

Kolejna pokraka w Krakowie na Stella-Sawickiego kierunek M1 na rozjeździe pod i na wiadukt przenośny fotoradar widziany o godzinie 11 (ograniczenie 70km/h średnio każdy ma tam koło 90)

czwartkowe i nie tylko nocne akcje 2 nieoznakowanych Vectr na Bora-Bomorowskiego, Opolskiej i Stella-Sawickiego suszarki laserowe na wysokości BP w obu kierunkach i fotoradary 2szt cykające od tyłu i na Stella w zatoce kolejna suszarka i goniące juz 2 Vectry od M1 do estakady na 29 Listopada i czasami pod makro to są zasługi naszych "kochanych" motocyklistów :zastrzelic w czwartki to jest 100% a w inne dni nie zawsze ale odtatnio akcje były co 2 dzień a Vectra cały czas goni UWAGA i powoli
                                          JEST O2FL kombi 1,8TSI
                                          BYŁA czerwona Fabia I kombi 1.4 16V 74kw/101km 2005r

Komentarz

• daneczek76
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2006
                                            • 3642
                                            • Toyota

Teraz policja testuje radary które będą rozłożone w dwóch punktach, pierwszy będzie robił zdjęcia wszystkim jadącym, a za na przykład 1000 metrów drugi też sypnie fotkę i potem porównanie średniej przeloty miedzy nimi i co mandacik.
                                            Podobno robią to po to żeby karać tych, co za radarem znów cisną na pedał, już niedługo chyba w ogóle nie wsiądę do samochodu, bo nie da się jeździć.
                                            [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• redhead
                                              Ambiente
                                              • 2008
                                              • 161
                                              • Octavia II combi (1Z5)
                                              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez daneczek76
                                              już niedługo chyba w ogóle nie wsiądę do samochodu, bo nie da się jeździć.
                                              też mi ta mysl chodzi po głowie od dłuższego czasu - jak widze te pi.....y w mundurkach poukrywane w krzakach to mi sie odechciewa - fotopstryka wystawią mendy na 2 godzinki w tym czasie leżą do góry brzuchem w aucie 30 metrów dalej opierdalając się - wielka mi praca

Komentarz

• Jark7
                                                Elegance
                                                S_OCP Member
                                                • 2008
                                                • 777

Uwaga dla przejeżdżających przez Bytom w kierunku Katowic. Na osiedlu Arki Bożka, przy stacju bezynowej BP stoi od niedawna fotoradar. Nie byłoby w tym nic szczególnego gdyby nie fakt, że jest on w jakiś sposób podłączony do sygnalizacji świetlnej i prawie codziennie rano widzę jak pstryka zdjęcia tym, co nawet niezbyt szybko przemykają na czerwonym. Radar ten dość trudno dostrzec; dla zainteresowanych

pierwsze zdjęcie
                                                Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
                                                Jark7
                                                było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• Zamieszczone przez enemik
                                                  no to na początek mojej działalności na OCP wrzucam pare informacji dla osób z Krakowa i nie tylko

UWAGA koledzy od niedawna co rano od godziny 5.30 na Bieńczyckiej za tomexem w stronę czyżyńskiego stoi WV jetta a za nim fotoradar

na ul Bora- Komorowskiego i ul Opolskiej przez 'kochanych' motocyklistów i ich nocne popisy pojawiła się nieoznakowana granatowa Vectra z kamerą głównie zaczyna działalność od godziny 18 ale ostatnio przejeżdżając widziałem jak trzymali kogoś na boku naprzeciwko BP koło godziny 15
                                                  uwaga nie dać się sprowokować bo siadają na ogonie i podpuszczają :wsciekly:

sory że tak dużo w jednym poście
                                                  Dzięki za ściągę,bo częstą tymi ulicami jeżdżę firma rezerwuje noclegi na Sołtysowskiej chyba 25.Zmierzam jednak do tego,że owszem są sprytni inaczej motocykliści ale i kierowcy samochodowi nie są lepsi.Dzięki takiemu jednemu,który na zwężeniu drogi-remont-wyjeżdżał z parkingu i gadał przez telefon-bez głośnomówiącego-dziś mam obite żebra,koniec pleców i takie tam drobiazgi.Kretyn centralnie zaparkował na tylnym kole mojego motoru i poprawił o TIRa.

Szerokości życzę.

[ Dodano: Sro 16 Wrz, 09 20:54 ]
                                                  Zamieszczone przez tomekjmopl
                                                  Przydatne - mam nadzieję, że nie było :wink:

P.S. Po kliknięciu na migające punkty można podejrzeć zdjęcia lokalizacji i przeczytać kilka szczegółów o danym fotoradarze lub satrapie :evil:

Mam pocztówkę z pozdrowieniami z tego miejsca. Urocza okolica

od Świebodzina do Sopotu można ładne portfolio złożyć

Komentarz

• czachus
                                                    Drive
                                                    • 2008
                                                    • 79

A ja dziś zaliczyłem, albo i nie lipną fotkę :shock: :?
                                                    Jadę sobie al. Stanów Zjednoczonych (Warszawa) w kierunku Grochowa. Za rozwidleniem z Ostrobramską, pod kładką "naduliczną" (koło PeZel-u) wystawili przenośny pstrykacz. Jechałem środkowym pasem moim bolidem z prędkością około 60 km/h, a prawym pasem śmignął mnie Jeep Cherokee. Byliśmy prawie równo, a tu trzask prask, błysk. No to się wkurzyłem, bo kurde pytanie kogo się czepią....
                                                    Zadzwoniłem do Ruchu Drogowego i pytam co mam zrobić, bo ten koleś to leciał lekko ze 90 km/h, a ja tu za damski h...dostanę po d.... ops: A dyżurny mówi, że testują nowe zakupione urządzenie w warunkach ruchu drogowego (ostrość, jakość zdjęć) i pstrykają nawet przy 40 km/h :diabelski_usmiech Kamień z serca...
                                                    Ale pytanie - co byłoby gdyby normalnie pstrykali? Co w takiej sytuacji gdybym musiał udowadniać swoją niewinność :?: :?:
                                                    Moja strzałka Nie wymuszajcie pierwszeństwa, to szkodliwe dla zdrowia...

Komentarz

Pracuję...