Hejooooo
Słuchajcie ktoś coś wie na temat zlotu w tym roku?
Są już jakieś plany i koncepcje?
Bo jakaś taka cisza....
Z tego co pamiętam to w zeszłym roku już w styczniu był temat soczewki :twisted:
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
oolsztyniak, Nom właśnie też się przyłączę do pytania. Jakieś plany? Bo Zeszłoroczna Soczewka poze pewnym incydentem w recepcji był jak najbardziej udana. Przydałoby się coś podobnego zorganizować i w tym roku. I moja propozycja - znów coś w centrum Polski. wtedy sprawiedliwie każdy ma mniej więcej równą drogę.
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
oolsztyniak, Ziombla nie weźmiemy pod uwagę :P A co do odległości, to ktoś musi mieć lepiej, żeby gorzej miał ktoś. :P
poważnie, to raczej sprawiedliwe jest dla wszystkich.
Alfee
będzie zlot w tym roku i myślę że koledzy z administracji w odpowiednim momencie podadzą szczegóły.
Myślę że soczewka będzie odpowiednia i tak jak w zeszłym roku ja w tym roku jeśli się nic nie zmieni nie będę organizował po ostatniej kompromitacji chyba że coś się zmieni to wtedy dam wszystkim znać na forum
djczas, Soczewka była ok poza tym, że się kilka osób skłóciło z panią z recepcji. I racja była po naszej (OCP) stronie a nie ośrodka. Ale wybór miejsca zależy od osoby która będzie organizowała.
[ Dodano: Sro 14 Sty, 09 22:34 ]
Zamieszczone przez oolsztyniak
alfee, wiem i wcale mi to nie przeszkadza, że byś miał bliżej
To, że ja będę miał bliżej, to tylko efekt uboczny
Alfee
Wiem co baba na wywijała i ogólnie o co chodziło ale kit z tym
Aż szkoda było odjeżdzać
W tym roku trzeba przyjechać wcześniej
Nie w piątek a w czwartek
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
z tego co czytam to jakaś jazda była z personelem? :szeroki_usmiech może faktycznie pomyśleć koledzy i koleżanki o innym miejscu niż soczewka zawsze to nowe miejsce i nowe możliwości czekam na propozycje
Komentarz