westwi78, za daleko. trzeba szukać czegoś w centrum Polski.
Zlot
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez g_rego_roj coś zaczynam wyczuwać że nici ze zlotu mogą się zrobićpołudnie odpada bo "za daleko" centrum nie ma czasu
więc? może północ?
będzie najbliżej dla południa i centrum
:szeroki_usmiech czyżby duch "przygody" zamierał w narodzie ???
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodachyba trochę za wczesnie wystartowaliście... i to bez żadnych konkretów :szeroki_usmiechwestwi78 podał konkrety tylko że dotyczyły południa a ono "ponoć" odpada
Zamieszczone przez westwi78Więc już bardziej konkretnie- jeśli by ta miejscówka http://www.czarnygron.pl/onas.htm mogła wchodzic w gre to moge poczynic wstępne rozeznanie co gdzie jak kiedy i za ile.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano ale co to za konkrety, dla mnie konkretem jest ustalenie terminu, zebranie kasy i sru, a na to jest jeszcze za wczesnie i nie radze tego robić bo 90% ludzi się wykruszy
zebranie kasy - to się odbywa chyba na miejscu (wiadomo jaks zaliczke trza by wpłacic)
wykruszy się 90% osób - no to zdjae sobie z tego sprawe
Ale...jesli ta miejscówka podana przeze mnie by wchodziła w gre to wsiadamy z g_rego_r`em w auto i jade do znajomego kierownika tego ośrodka zapodaje temat i robi mi wycenę co i jak, i ja ją zapodam - nic zobowiązującego. Ale jeśłi to za daleko (to taka sama droga z Wawy na przyklad jak do Kroscienka) to nie ma co mu dupy zawracać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78wykruszy się 90% osób - no to zdjae sobie z tego sprawe
oczywiście można się zorientować co i jak a za chęci i zaangażowanie - big rispekt:kciukgora
[ Dodano: Czw 19 Lut, 09 08:33 ]
tylko trzeba sobie zdać sprawę, że taka miejscówka praktycznie wyklucza całą "północ", moze chociaz raz mozna byłoby wszystkim dogodzić...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
noooa "menu" podamy po wstępnym przyzwoleniu ogółu zainteresowanych
Bo jeżeli miejsce odpada to faktycznie szkoda czasu i nie ma co ludziom dupska zawracać jak napisał westwi78 :szeroki_usmiech
Bo tak naprawdę wbrew pozorom to jednak wcale nie ma tak dużo czasu. Ludziska nie takie wypady planują duuuużo wcześniej. A co do wykruszania jak ktoś nie będzie chciał to najwyżej przepadnie mu tylko ewentualna zaliczka.
Komentarz
-
Komentarz