246
pobieranie z RAPIDSHARE
Zwiń
X
-
pobieranie z RAPIDSHARE
jak sobie z tym poradzić. Taki komunikat wyświetla się już przy pierwszej próbie ściągnięcia linku. A jak uda sie połączyć po odliczeniu czasu i kliknięciu na pobieranie ponownie wyswietla się ten sam Error
Error
You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/115411951/xxxxx| 1451 KB
Your IP address xx.xx.xxx.x is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
x- przykładowe znakiO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
-
-
endryu, na darmowym koncie możesz pobierać naraz 1 plik. Dopiero jak pobierzesz to zasysasz następny - o tym mówi Your IP address xx.xx.xxx.x is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Jak pobrany plik jest duży to przy następnym zasysaniu wyskoczy Ci error że musisz odczekać 7 lub 15min (zależy od wielkości pliku który pobrałeś wcześniej). Ja akurat mam neta z kablówki więc ratuję się resetem modemu - zmienia mi IP i nie czekam 15min :wink:
Jeżeli wyskoczy Ci error typu: The file could not be found. Please check the download link. to pliku pod tym linkiem już nie ma - czasem ktoś wrzuca na 10 pobrań i później link jest ślepy i nic nie zrobisz (chyba że gość wrzuci go tam ponownie).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123rozłącz i podłącz ponownie modem neostradę czy co tam masz. dostaniesz wtegy nowe ip
ciekawą sprawą jest to, że w rapidzie wyświetla się error z nr ip innym niż jest u mnie w połączeniu internetowymZamieszczone przez szkodano ale pisze Ci że już ściągasz plik, ściągnij jeden i bierz się za drugi, no chyba, że nic nie ciągniesz...Zamieszczone przez pantolMasz podzielone łącze lub jakąś kablówkę? Bo jeśli tak ....O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuciekawą sprawą jest to, że w rapidzie wyświetla się error z nr ip innym niż jest u mnie w połączeniu internetowym
Komentarz
-
-
moje ip z łącza internetowego zaczyna sie na 10...
i poczytałem o NAT-cie
i raczej na pewno będzie to NAT
posiadam łącze z kablówki osiedlowejO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryumoje ip z łącza internetowego zaczyna sie na 10...
Wejdź na stronę http://checkip.org/ i sprawdź jaki masz rzeczywiście adres "zewnętrzny"Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryumoje ip z łącza internetowego zaczyna sie na 10...
Rada? W niektórych sieciach (jak w mojej kablówce) można za dopłatą lub za dziękuję uzyskać stały adres IP widoczny na cały świat. Ale to już od konkretnej sieci i dobrej woli usługodawcy zależy.
Komentarz
-
-
dziekuję wszystkim za informacje
[ Dodano: Czw 12 Lut, 09 20:41 ]
Zamieszczone przez pantolAle to jest prawdopodobnie adres z puli lokalnej klasy A (lub C).
Wejdź na stronę http://checkip.org/ i sprawdź jaki masz rzeczywiście adres "zewnętrzny"O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryudziekuję wszystkim za informacje
[ Dodano: Czw 12 Lut, 09 20:41 ]
Zamieszczone przez pantolAle to jest prawdopodobnie adres z puli lokalnej klasy A (lub C).
Wejdź na stronę http://checkip.org/ i sprawdź jaki masz rzeczywiście adres "zewnętrzny"
Poproś provider'a o indywidualny publiczny adres IPJarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robertgZamieszczone przez pantolPoproś provider'a o indywidualny publiczny adres IP
A anonimowe proxy trudno już dziś namierzyć, a i zamykane też są dość szybko.Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
endryu, Zacznij ściągać coś wcześnie rano. U mnie to pomaga, bo nikt na sieci nie rżnie od 6 rano.
Ps. Mam LAN osiedlowy, więc też jestem z wewnętrznym numerem IP i wystarczy , ze jedna osoba cos sciaga to rapid blokuje u reszty.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chopinnn... Jak ktoś już powiedział czasem warto wydać parę złotych na konto premium.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robertgZamieszczone przez kowal 2002w zasadzie ogranicza Cię tylko prędkość łącza i zdrowy rozsądekJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz