kowal 2002, no i widać kto by był w stanie to zrobić
Film o OCP
Zwiń
X
-
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112kowal 2002, no i widać kto by był w stanie to zrobić
To co zrobiłem ja to tak naprawdę robota od "dupy strony", bo, jeśli ktoś jeszcze nie zauważył, całość zrobiona była w Photoshop-ie ( 122 odzielne jpg; coś na kształt poszczególnych klatek w filmie animowanym ) i potem zgrane jako pokaz slajdów w Nero...
Podejrzewam, że ktoś kto bawi się Flash-em zrobił by coś podobnego w kilka minut...
Oczywiście jakby co to pomoge tyle ile się da...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Panowie a może najpierw spróbować zrobić coś takiego w wawie i zobaczyć jak to wyjdzie? Co Wy na to?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Mysle ze zlot bylby dobrym miejscem,mozna by ujac przejazd przez jakies tam miasteczko czu to w dzien czy noca,i tak jak juz wspomniano od calkowitej serii to naprawde mocnych jednostek czy to wizualnych czy silnikowych...
Generalnie w calej polsce sa spoty lokalne,i na kazdym mozna jakis filmik zrobic pozniej wyslac to do jednej osoby ktora by sie zajeła montazem,i zmontowac z zaznaczeniem:
OCP Trójmiasto,OCP Kraków,OCP Wrocław,OCP Warszawa itd,a na koniec ujecia ze zlotu np.
PS
Ziomal niebawem uspokoje Twoje oczy,bedzie gleba :P ale nadal na 16"
Komentarz
-
-
Andrzej Z., No myślałem o tym podobnie ja również jestem zaOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Andrzej Z., Na 99% będę
ok...i jedną sztukę normalnej wlepki bym poprosił czarnej oczywiście.
pozdrOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=0r87wywdFfw&NR=1 :diabelski_usmiech
bez obrazy ale nakręcony na spocie bedzie wyglądał podobnie :szeroki_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Arek, ale ja nie mowie ze to ma byc na spocie realizowame,np. Warszawska grupa
sie jakos zorganizuje znajda sie chetni i cos mozna pokombinowac,jakies przejazdy po miescie (pewnie glównie nocne,ze wzgledu na nasilenie ruchu) itp,i tak reszta chetnych lokalnych spotowiczów,pozniej zebrac to w calosc zmontowac i moze wyjsc cos calkiem fajnego,fakt ze troche sie to w czasie wyciagnie,ale nie odrazu Rzym zbudowano
Komentarz
-
-
Andrzej Z., zgadzam sięOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
tutaj filmik ze skoda clubOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112tutaj filmik ze superbclub-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Arek, naturalnie
Bulikowy, widzimy przynajmniej ja widzę...
a tutaj zamieszczam bardzo profi zrobiony filmik...aż miło oglądać i słuchać mjuzik:
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112Bulikowy, widzimy przynajmniej ja widzę...
a tutaj zamieszczam bardzo profi zrobiony filmik...aż miło oglądać i słuchać mjuzik:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
a wyścigi niewie m czy wiecie ale pod maximusem w Nadarzynie co niedziele się dobywały :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Arek, wiadomo, że taki profi film to pewnie będzie ciężko,ale może jest między nami talent który się narazie nie ujawniaOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Ziomal, no właśnie..nie to co nasze brzydkie i wolneOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
wocek, oj wiem...żartuję sobie tylkoOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz