kowal 2002, no i widać kto by był w stanie to zrobić
Dzięki Panowie, ale niestety przeceniacie moje możliwości... Taki filmik ( o OCP ) powinien być zrobiony w jakimś programie np. Adobe Premiere czy Video Studio Ulead-a i przez kogoś kto się tym trochę bawi. Oczywiście można to zrobić w Nero czy TMPGEnc ale możliwości obróbki będą mniejsze.
To co zrobiłem ja to tak naprawdę robota od "dupy strony", bo, jeśli ktoś jeszcze nie zauważył, całość zrobiona była w Photoshop-ie ( 122 odzielne jpg; coś na kształt poszczególnych klatek w filmie animowanym ) i potem zgrane jako pokaz slajdów w Nero...
Podejrzewam, że ktoś kto bawi się Flash-em zrobił by coś podobnego w kilka minut...
Mysle ze zlot bylby dobrym miejscem,mozna by ujac przejazd przez jakies tam miasteczko czu to w dzien czy noca,i tak jak juz wspomniano od calkowitej serii to naprawde mocnych jednostek czy to wizualnych czy silnikowych...
Generalnie w calej polsce sa spoty lokalne,i na kazdym mozna jakis filmik zrobic pozniej wyslac to do jednej osoby ktora by sie zajeła montazem,i zmontowac z zaznaczeniem:
OCP Trójmiasto,OCP Kraków,OCP Wrocław,OCP Warszawa itd,a na koniec ujecia ze zlotu np.
PS Ziomal niebawem uspokoje Twoje oczy,bedzie gleba :P ale nadal na 16"
Arek, ale ja nie mowie ze to ma byc na spocie realizowame,np. Warszawska grupa
sie jakos zorganizuje znajda sie chetni i cos mozna pokombinowac,jakies przejazdy po miescie (pewnie glównie nocne,ze wzgledu na nasilenie ruchu) itp,i tak reszta chetnych lokalnych spotowiczów,pozniej zebrac to w calosc zmontowac i moze wyjsc cos calkiem fajnego,fakt ze troche sie to w czasie wyciagnie,ale nie odrazu Rzym zbudowano
Komentarz