buahahahahahahahaha
poszukiwana srebrna O1 kombi widziana na Wołoskiej w wawie
Zwiń
X
-
Gość
poszukiwana srebrna O1 kombi widziana na Wołoskiej w wawie
Witam
Jestem tutaj tylko gościnnie
Poszukuję właściciela srebrnej octavii kombi, która ganiała się dzisiaj na wołoskiej z lanosem...
ciekawy jestem co tam siedzi pod maską...że diesel to wiem, bo dymiła jak parowóz
ale jaka moc...moment...
znak charakterystyczny to wielkie napisy od mastersa na tylnych drzwiach
pozdrawiam
-
obstawiam Purchawe :zlosnik:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gość
-
Gość
to może koledzy podpowiedzą ile to tam koni siedzi pod maską???
kierowca był chyba lekko zaskoczony lanosem dotrzymującym mu kroku
Komentarz
-
a za nim to nie nadąrzysz :zlosnik:
przyjdzie to pewnie sam napisze
rozumiem, że Lanos był z gatunku tych z silnikiem z Astry GSI, bo jeśli nie to znaczy że Piotrek nie naciskał gazu zbyt mocno :wink:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez MisiekWAWrozumiem, że Lanos był z gatunku tych z silnikiem z Astry GSI, bo jeśli nie to znaczy że Piotrek nie naciskał gazu zbyt mocno :wink:
ale jak już kolega(zresztą znajomy z AK) napisał o gatunku GSI no to przynam się, że był to lanos 2.0
Komentarz
-
Zamieszczone przez michal122dla podpuchy chciałem napisać, że to był lanos 1.6
a ja mam Mazde 3 1.4 :klotnia
Zamieszczone przez michal122ale jak już kolega(zresztą znajomy z AK) napisał o gatunku GSI no to przynam się, że był to lanos 2.0Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez MisiekWAWa ja mam Mazde 3 1.4 :klotnia
Zamieszczone przez MisiekWAWjak Piotrek nic nie zepsuł to ma tam ze 190KM i 400Nm - moja Octa mając takie parametry robiła 15,56ET as is czyli z audio itd :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez michal122widziałem kiedyś chyba na cargo tą Twoją mazde 1.4... zbierała się znośnie :wink: :P
Zamieszczone przez michal122znalazłem jego dane 205KM / 384Nm
Piotrek pewnie napisze co tam teraz siedziTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez MisiekWAW
to może być nieaktualne, ale raczej w dół dla bezpieczeństwa
Piotrek pewnie napisze co tam teraz siedzi
Komentarz
-
Gość
Zamieszczone przez bradleyNo 2.0 to duzo nie mowi
20NE raczej odpada, C20XE jest juz realniejsze, C20LET -chyba jest jedna sztuka i z v-ka tez ale to nie ta pojemnosc.
Komentarz
-
Hej!
Tak, to bylem ja.
Program jest na jakies 195KM/390Nm, ale dawno nie bylo mierzone.
Twoj Lanos napewno mnie troche zaskoczyl, ale jak juz sie ustawilismy razem na swiatlach, plus na srodkowym to BMW, to Wy poszliscie na wczesnym pomaranczowym. Ja sekunde przyspalem. Jak zaczalem Was dochodzic, to na moim nie wiem skad pojawila sie jakas jebitna terenowka i nie mialem juz szans, zeby wskoczyc przed Bete, wiec musialem wyhamowac zeby sie za nia zmiescic. Dalej juz byla zwezka...
A co do kopcenia, to wlasnie nie wiem czemu, ale zwykle nie kopci tak bardzo, a wtedy to chmure zostawilem za soba straszna."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Gość
to ten z bmw wystartował strasznie wcześnie...my lanosem długość za nim,a Ty pewnie długość za nami
co ciekawe chwilę wcześniej objechaliśmy to bmw...a później już był jakiś szybszy...może włączył sport w automacie i dlatego
a lanosik niestety nie mój tylko kolegi, jechaliśmy we trzech i w bagażniku była wielka drukarka typu "kombajn" więc był troszkę dociążony
a co do Twojego dymienia to chyba troszkę jednak zawsze dymi, bo zderzak i to aluminium na nim przy tłumiku miałeś na 99% okopcone
pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez michal122to ten z bmw wystartował strasznie wcześnie
Zamieszczone przez michal122a lanosik niestety nie mój tylko kolegi, jechaliśmy we trzech i w bagażniku była wielka drukarka typu "kombajn" więc był troszkę dociążony
Zamieszczone przez michal122a co do Twojego dymienia to chyba troszkę jednak zawsze dymi, bo zderzak i to aluminium na nim przy tłumiku miałeś na 99% okopcone"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez Andrzej Z.Eeeeeeee to widze ze OCP z IKL sie zlapalo na kresce hehehehehe :diabelski_usmiech
a do tego jeszcze ten typ z bmw...poważnie czasami trzeba pół dnia jeździć żeby ktoś się trafił,a tu chwila i dwóch chętnych
Komentarz
-
Z nalepką na przedniej szybie : PAJONIER
a z tyłu BLAŁPÓNKTOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez ZiomalA te BE EM WE to jakie było ? :szeroki_usmiech
a z M Power 316 :lol: to ścigam się lanosem 1.5 :szeroki_usmiech
Komentarz
Komentarz