ET 13.280 1/4 mili kamien slaski 17.05.2009
ET 13.064 1/4 mili kamien slaski 05.07.2009
ET 13.142 1/4 mili Klasa drag kamien slaski 23.08.2009
ale Grzes wygrał klase :!: :!: :!: ja mam tylko troszke lepsze czasy widac ze Oct od grzesia ma więcej KM i NM wygrałem tylko ze wzgeldu na
1.szpere :roll:
2."body kit" lub jego brak :wink:
jeszcze raz gratulacje Grzes
ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
No panowie serdeczne gratulacje rozpaczam że nie mogłem być w Ułężu (następnym razem na żadne wesela nie idę :diabelski_usmiech z wyścigów bym coś chociaż pamiętał :diabelski_usmiech )
DGW pięknie się niebieska prezentuje, mam nadzieje że zaprezentujesz się na najbliższym spocie z nowym body kitem :szeroki_usmiech
Wielkie dzięki wszystkim
a w szczególności tym co dopingowali mnie osobiście, pomagali we wszelaki sposób.
Podziękowania specjalne dla "TEAM DGW RACING " :wink: który tworzyli najmłodsi OCPowicze.
Trochę to trwało ale w końcu cel został osiągnięty. Nie wiedziałem że będę tak szczęśliwy z tego tytułu. Tak naprawdę dopiero po finale to dotarło do mnie Jedynie czego nie udało się zrobić to wykręcenia 12-ki z powodu nie zależnego od nikogo. W przyszłym sezonie będzie na 100%.
Zmiany jakie są planowane to w końcu założenie szpery (na filmiku widać dlaczego) i wystrojenie auta w taki sposób żeby było jeszcze szybsze i nie chodzi tu o ilość koni choć ich też trochę przybędzie. Wszystko siedzi na razie w mojej głowie a łącznikiem ze sterownikiem będzie oczywiście Witek vel Rogalotti (również wielkie podziękowania)
Odnośnie wyglądu to założone będą również progi i coś na klapie...
Być może na przyszły sezon będzie jeszcze jedna niespodzianka ale o tym na wiosnę :diabelski_usmiech
I na koniec chciałbym dedykować moje zwycięstwo mojemu ś.p. Dziadkowi Jurkowi, który zmarł w maju tego roku a przy którym stawiałem pierwsze kroki jako mechanik. Ten człowiek był dla mnie najbardziej cenioną osobą w rodzinie. Dzięki niemu umiem to co umiem i mogę pomagać Wam, naprawiając solidnie auta.
ps. chcąc uniknąć dyskusji nt rangi zawodów organizowanych przez WST napiszę tylko że gdybym tylko wystartował na SSS w najbliższą sobotę na bemowie to również mam tam Mistrza Polski. Innych uszczypliwych zapraszam na tor by mogli się wykazać :P
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz