ps. chcąc uniknąć dyskusji nt rangi zawodów organizowanych przez WST napiszę tylko że gdybym tylko wystartował na SSS w najbliższą sobotę na bemowie to również mam tam Mistrza Polski. Innych uszczypliwych zapraszam na tor by mogli się wykazać :P
gdyby sss nie dzialal dluzej to juz WST by ich przegonilo.. sss podchodzi bardziej piknikowo a WST niestety brakuje sponsorow
sam wiesz, ze w pewnych klasach jest mniej aut a w innych wiecej najbardziej popularne to profi i turbo
oczywiscie gratulacje w tym tyg bede mial filmik z Twojego przejazdu to postaram sie go wrzucic
taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
dobrygrzeswawa, gratulacje Mistrzostwo w rece do czegoś zobowiązuje
I gratulacje dla s3chris za najlepsze ET na OCP :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
sss podchodzi bardziej piknikowo a WST niestety brakuje sponsorow
nawet rozmawialiśmy na temat sponsorów w sobotę, że to musi być jakoś po dobrej znajomości (na sss)
Zamieszczone przez pajczaki
sam wiesz, ze w pewnych klasach jest mniej aut a w innych wiecej
ja o tym wiem i trochę dziwi mnie dlaczego ludzie nie przyjeżdżają np dieslami.
Kiedyś w każdej klasie było mnóstwo aut a teraz patrząc na diesla to katastrofa. Czemu tak jest nie mam pojęcia. Może nagrody pieniężne by coś zmieniły ale tu wracamy do sponsorów, choć patrząc na sss to ta teoria raczej jest błędna. Tam też diesla na palcach jednej ręki można policzyć :?
Zamieszczone przez Andrev3
Mistrzostwo w rece do czegoś zobowiązuje
abstynentem nie zostanę :lol:
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz