Gratuluje. I pomyslec, ze te zawody odbywaja sie kilka kilometrow od mojej miejscowosci a ja siedze w tej p... Anglii
DGW miszczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaps. chcąc uniknąć dyskusji nt rangi zawodów organizowanych przez WST napiszę tylko że gdybym tylko wystartował na SSS w najbliższą sobotę na bemowie to również mam tam Mistrza Polski. Innych uszczypliwych zapraszam na tor by mogli się wykazać :P
sam wiesz, ze w pewnych klasach jest mniej aut a w innych wiecej najbardziej popularne to profi i turbo
oczywiscie gratulacje w tym tyg bede mial filmik z Twojego przejazdu to postaram sie go wrzucictaka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pajczakisss podchodzi bardziej piknikowo a WST niestety brakuje sponsorow
Zamieszczone przez pajczakisam wiesz, ze w pewnych klasach jest mniej aut a w innych wiecej
Kiedyś w każdej klasie było mnóstwo aut a teraz patrząc na diesla to katastrofa. Czemu tak jest nie mam pojęcia. Może nagrody pieniężne by coś zmieniły ale tu wracamy do sponsorów, choć patrząc na sss to ta teoria raczej jest błędna. Tam też diesla na palcach jednej ręki można policzyć :?
Zamieszczone przez Andrev3Mistrzostwo w rece do czegoś zobowiązujeNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz