kur$%^$@$, ja pierd^$@#%&

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Big
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 6389

Zamieszczone przez r2r
    Oni chyba mają juz zamówienia na to co kradną
    Niestety ale prawdopodobnie tak a że dodatowo był to wtedy najlepszy model Pioniera który kosztował kupe kasy to skonczylo sie jak sie skończyło.
    Czarny Elegance

Komentarz

• r2r
      RS
      • 2008
      • 4721
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

aniam111, albo sami dadzą cynk komu trzeba za mały procencik. Jeszcze klucze od bramy na noc pożyczą, co by szkód na posesji nie było :twisted:
      Artur

Komentarz

• czachus
        Drive
        • 2008
        • 79

Zamieszczone przez Superbman
        czachus, też jestem z Radomia, mi juz ukradli znaczki z felg,wklad lusterka ,obudowe, ostatnio wydlubali boczne migacze a jeszcze kiedys ukradli mi z samochodu torbe gdzie m.i.n mialem indeks (to był 2 semestr piatego roku,i wszystkie wpisy od nowa) Ostatnio wrócilem do domu o godzinie 1szej w nocy, idac z auta do samochodu(mam do przejscia jakies 40m dostałem metalowym narzedziem w głowe tak,ze obudzilem sie w karetce,nic wiecej nie pamietam. Tyle.

Pozdro
        Mój kumpel miał podobną akcję na Obozisku. Też dostał "gonga" znikąd i obudził się lżejszy o komórkę i portfel. Dziś z kolei na Astrę III, którą dostaliśmy jako autko zastępcze, ktoś wywalił worek ze śmieciami na dach. Na sąsiednim aucie stały kubeczki i pusta flaszka....
        Kuźwa, zaczynam mieć tego dość. Zastanawiam się czy nie wstawać w nocy z psem na spacer....
        Moja strzałka Nie wymuszajcie pierwszeństwa, to szkodliwe dla zdrowia...

Komentarz

• Big
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6389

Zamieszczone przez czachus
          Kuźwa, zaczynam mieć tego dość. Zastanawiam się czy nie wstawać w nocy z psem na spacer....
          co sie dziwisz ... Warszawa
          Czarny Elegance

Komentarz

• czachus
            Drive
            • 2008
            • 79

A to ma jakieś znaczenie? :twisted:

Komentarz

• Enriquez
              RS
              • 2009
              • 7685
              • Superb III (3V3)

Kur@#$@$#@, chlopaki. Też byłem twardy kiedyś. Złodziejowi jeb@#$!@#$ się nie ugnę. Miałem służbową Astrę III. Wzięta w Masterlease. Nic mnie żadne szkody nie obchodziły absolutnie. Albo ubezpieczenie, albo firma grzecznie płaciła. Mówiłem sobie, nie ma takiej opcji, żebym zapitalał 500-700 metrów na parking strzeżony bo się komuś w nocy nudziło. NO ALE ILE RAZY MOŻNA NA POLICJI ZGŁASZAĆ wandalizm ???? 10? 20? W końcu zmiękłem. Szkoda 2 godzin na komisariacie wątpliwej jakości. Od chwili postawienia na strzeżonym.... spokój. Dodatkowo mam wiatę. Nie ma rosy rano.
              Pozdrawiam
              Marcin

Komentarz

• aniam111
                Rider
                • 2009
                • 436

Mojemu ocju wpakował się do auta złodziej. Pecha miał bo złapali go na gorącym uczynku. I tak zapowiedział że to auto ukradnie. Widocznie było zamówienie na zieloną BMkę 5. Autko przestało ładny czas w garażu. Ojciec jeździł służbowym. Złośliwośc przedmiotów martwych sprawiła że BMkę trzeba było z garażu wyciągnąć na godzinkę. Postawiona w centrum wrzeszcza przy teatra miniatura ( jak ktoś zna gdańsk to wie że przy głównej drodze ). Znalazła nowego właściciela.
                Morał: jak chcą ci ukraść auto to zażne zabazpieczenia nie pomogą. (
                AniaM
                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
                O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)

Komentarz

• piotrek_gdy
                  RS
                  • 2008
                  • 7723
                  • Volkswagen
                  • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez aniam111
                  zażne zabazpieczenia nie pomogą
                  zależy gdzie zabezpieczasz
                  jak u puchatków albo u dealera to 100% że może odjechać
                  w 3mieście są takie zakłady, po zabezpieczeniu w których nic nie odjeżdża
                  przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• Maicroft
                    Moderator
                    S_OCP MemberModeratorr
                    • 2004
                    • 25757
                    • Audi

Enriquez, A w warunkach uzytkownia sluzbowego auta nie miales podane, ze auto ma stac na parkingu dozorowanym lub strzezonym ??
                    Spritmonitor.de

Komentarz

• Enriquez
                      RS
                      • 2009
                      • 7685
                      • Superb III (3V3)

oczywiście że nie...
                      Pozdrawiam
                      Marcin

Komentarz

• misk
                        Ambiente
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 122

Zamieszczone przez aniam111
                        Mojemu ocju wpakował się do auta złodziej. Pecha miał bo złapali go na gorącym uczynku. I tak zapowiedział że to auto ukradnie. Widocznie było zamówienie na zieloną BMkę 5. Autko przestało ładny czas w garażu. Ojciec jeździł służbowym. Złośliwośc przedmiotów martwych sprawiła że BMkę trzeba było z garażu wyciągnąć na godzinkę. Postawiona w centrum wrzeszcza przy teatra miniatura ( jak ktoś zna gdańsk to wie że przy głównej drodze ). Znalazła nowego właściciela.
                        Morał: jak chcą ci ukraść auto to zażne zabazpieczenia nie pomogą. (

Wrzeszcz to wogóle jest masakra. Musiałem pół roku temu podjechać na chwilkę na PG.. Nie było mnie 5 min.. cale szczeście ze 5min, a nie 7 bo albo bym miał poważne staraty w aucie albo by wogóle go tam nie było Wracając do auta widziałęm 2-ch kolesi którzy zaglądali do środka z wielkim zainteresowaniem, załączyłem syrene alarmową z pilota to zwiali.

Dobrze że pracując we wrzeszczu mamy zamknięty strzeżony parking firmowy.

Komentarz

• czachus
                          Drive
                          • 2008
                          • 79

No to widzę, że Gdańsk też wesoły jest :twisted: Kiedyś jeździłem do fajnej laski na Orunię Ehhh miłe wspomnienia :szeroki_usmiech

Komentarz

• vince123
                            Elegance
                            • 2009
                            • 923

dwernickiego :?: :?: niedaleko tej ul mieszkam gdy mam zjazd na uczelni (studia zaoczne)...
                            prawda jest taka ze porzadny obywatel zawsze ma po du... przekrocz predkosc o 20km/h i dostaniesz mandat,nie zaplac -przyjdzie komornik i zabierze... a takiemu menelowi nic nie zrobia :evil: bo jak on zadoscuczyni czyn zabroniony skoro sam nic nie ma :?: :!:

do wiezienia go :?: na syberie chyba... obecnie w wiezieniach maja jak w SPA -cieple komnatki. posilki.kablowka ... chyba lekka przesada no nie :?:
                            sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
                            nadkole nowe LP
                            kontakt PW

Komentarz

• czachus
                              Drive
                              • 2008
                              • 79

Pewnie w domu studenckim :wink:
                              Dziś po naradzie z sąsiadami, wyszło na jaw, że ktoś tam rozpoznał jednego łebka z dzielnicy.
                              Szykuje się wpierdol.

Komentarz

• vince123
                                Elegance
                                • 2009
                                • 923

Pewnie w domu studenckim :wink:
                                Dziś po naradzie z sąsiadami, wyszło na jaw, że ktoś tam rozpoznał jednego łebka z dzielnicy.
                                Szykuje się wpierdol.
                                nie u rodziny :wink:

czyzby 2lincz sie szykowal :?: :diabelski_usmiech
                                sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
                                nadkole nowe LP
                                kontakt PW

Komentarz

• piotrek_gdy
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 7723
                                  • Volkswagen

Zamieszczone przez 21617801
                                  obecnie w wiezieniach maja jak w SPA -cieple komnatki. posilki.kablowka
                                  a ty skąd masz taka wiedzę? czytujesz jakies opracowania na ten temat, bo sam chyba nie garowałeś?

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• czachus
                                    Drive
                                    • 2008
                                    • 79

No się zobaczy. Gównażeria jest głupia. Córka na podwórku usłyszała od innych dzieciaków, że dwóch idiotów się chwali swoim wyskokiem....
                                    Wiemy już którzy to. Pytanie, czy zgłaszać na Policję, czy sklepać ryje i może więcej nie ruszą....

Komentarz

• vince123
                                      Elegance
                                      • 2009
                                      • 923

Zamieszczone przez piotrek_gdy
                                      obecnie w wiezieniach maja jak w SPA -cieple komnatki. posilki.kablowka
                                      a ty skąd masz taka wiedzę? czytujesz jakies opracowania na ten temat, bo sam chyba nie garowałeś?

mi kriminał nie potrzebny :wink:
                                      skad mam wiedze? otoż mam takiego wykładowce na uczelni ktory skonczyl aplikacje sedziowska i przy okazji jej robienia mial okazje 'zajrzec od kuchni' w polskie i zagraniczne wiezienia...i na pewnym wykladzie wszedl na ten temat i zaczal nam opowiadac..
                                      sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
                                      nadkole nowe LP
                                      kontakt PW

Komentarz

• krzysiek L.
                                        Rider
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 459

Wiemy już którzy to. Pytanie, czy zgłaszać na Policję, czy sklepać ryje i może więcej nie ruszą..
                                        lepiej zawieś do lasy dać łopate żeby sobie dół wykopali a potem wsadzić i lekko zasypać to może się w dyńce przestawi :twisted:

a Policja to ma wszystko w d.... jak im nie pokażesz palcem który to i nie przyprowadzisz na komisariat to się nie ruszą ,

a jak pójdziesz na Policje to się gnoje mogą zemścić, więc lepiej do lasu :twisted:

Komentarz

• aniam111
                                          Rider
                                          • 2009
                                          • 436

Lepiej byłoby wymierzyć sprawiedliwość na własną rękę, albo chociaż postraszyć. Tylko żeby z tego problemów nie było.
                                          Policja faktycznie nieudolna.
                                          Moi rodzice prowadzili mały biznes - branża handel. Któregoś popołudnia listopadowego napadli mojego ojca. 3 gości i babka. Udało się z pomocą przechodnia złapać jednego. Reszta uciekła. Jeden miał pecha bo zgubił dokumenty. Dokładny adres, imię, nazwisko. Najciekawsze jest to że policja do tej pory go nie złapała.
                                          Wydaje się że prościej już raczej nie będzie skoro delikwent zostawia na siebie dokładne namiary. A jednak.
                                          AniaM
                                          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
                                          O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)

Komentarz

• piotrek_gdy
                                            RS
                                            • 2008
                                            • 7723
                                            • Volkswagen

mam takiego wykładowce na uczelni ktory skonczyl aplikacje sedziowska i przy okazji jej robienia mial okazje 'zajrzec od kuchni' w polskie i zagraniczne wiezienia...i na pewnym wykladzie wszedl na ten temat i zaczal nam opowiadac
                                            to skoro tam jest tak fajnie czemu wykłada wam zamiast sobie spokojnie siedzieć?
                                            powiem ci że z racji pracy czasami ocieram sie o więziennictwo- nie ma nic gorszego niz pobyt w polskim więzieniu(na zachodzie faktycznie bywa lepiej niż tutaj)
                                            ale skoro mając 19 lat masz tak wyrobiony światopogląd to życze powodzenia :szeroki_usmiech

Komentarz

• czachus
                                              Drive
                                              • 2008
                                              • 79

mam takiego wykładowce na uczelni ktory skonczyl aplikacje sedziowska i przy okazji jej robienia mial okazje 'zajrzec od kuchni' w polskie i zagraniczne wiezienia...i na pewnym wykladzie wszedl na ten temat i zaczal nam opowiadac
                                              to skoro tam jest tak fajnie czemu wykłada wam zamiast sobie spokojnie siedzieć?
                                              powiem ci że z racji pracy czasami ocieram sie o więziennictwo- nie ma nic gorszego niz pobyt w polskim więzieniu(na zachodzie faktycznie bywa lepiej niż tutaj)
                                              ale skoro mając 19 lat masz tak wyrobiony światopogląd to życze powodzenia :szeroki_usmiech
                                              Ze względu na "współsiedzących", czy na warunki? A może jedno i drugie?

Komentarz

• piotrek_gdy
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 7723
                                                • Volkswagen

może jedno i drugie
                                                niestety jedno i drugie
                                                więzienie ma resocjalizować
                                                większość z nich nawiązuje nowe kontakty i wychodzi wiekszymi dewiantami niz dotychczas
                                                w równym stopniu dokuczają i znęcają się współwięzniowie jak i "klawisze"
                                                jak masz układy możesz w celi mieć rózne rzeczy- prochy, komórki,
                                                jak taki koleś z "chorobą łańcuchową"(czyli swiezo upieczony sędzia) mający 26 lat ma decydować o losie ludzkim?
                                                a jakie on ma doświadczenie życiowe?
                                                szkoda gadać temat rzeka

Komentarz

• MrSpike
                                                  Rider
                                                  • 2008
                                                  • 295

jak taki koleś z "chorobą łańcuchową"(czyli swiezo upieczony sędzia) mający 26 lat ma decydować o losie ludzkim? a jakie on ma doświadczenie życiowe?
                                                  kto decyduje o moim losie:
                                                  - ja decydujac sie na popelnienie czynu zabronionego i narazajac sie na kare
                                                  - sedzia (ile by lat nie mial) ktory WG KODEKSU wymierza wyrok za moje wystepki

?
                                                  http://dobryprojekt.org

stage 1 - 250 / 370
                                                  stage 2 - 287 / 394

Komentarz

• Big
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2007
                                                    • 6389

jak taki koleś z "chorobą łańcuchową"(czyli swiezo upieczony sędzia) mający 26 lat ma decydować o losie ludzkim?
                                                    Uwierz mi duże. A tak wogóle to nikt w wieku 26 lat nie zostanie sędzią
                                                    Czarny Elegance

Komentarz

Pracuję...