Brawo Adamek! Tak jak się spodziewałem pokazał kawał dobrego boksu, szybkość i technika górą
Osobiście miałem nadzieję na bardziej wyrównany pojedynek :roll:
Faktem, że Gołota wpisał się w styl boksowania, który konsekwentnie uprawia od kilku lat, mam nadzieję, że ostatecznie da sobie spokój z tym sportem i zajmie wędkarstwem jak mu doradzał wielokrotnie Ziggy Rozalski :wink:
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Faktem, że Gołota wpisał się w styl boksowania, który konsekwentnie uprawia od kilku lat, mam nadzieję, że ostatecznie da sobie spokój z tym sportem i zajmie wędkarstwem jak mu doradzał wielokrotnie Ziggy Rozalski :wink:
z jednej strony podobno gościu ma dużo kasy, nieruchomości itp,
z drugiej strony raz na rok dwa się poobija i 300kusd wpadnie - pewnie tak to kalkuluje a ambicje zdaje mi się musiał schować już kilka lat temu
taki chyba jego los że zwycięzcą nie mógł zostać a przez lata cieszył lud szczególnie w Polsce bo był nadzieją - my lubimy mieć nadzieję choćby zupełnie płonną :wink:
Szkoda mi rochę Gołoty. Wygrana Adamka w imponującym stylu. Ale na mnie na tej gali największe wrażenie zrobił Mateusz Masternak - ten koleś to przyszłość polskiego boksu.
To że Gołota nie jest pierwszej młodości, nie ma nic do rzeczy;
:shock: kolego nie żartuj. zobacz gołote 15 lat temu i powiedz czy wtedy i teraz tak samo boksował , a gołota to, np. nie holifiled
a wracajac do Adamka - to świetny pięściarz, ale on sam wie, ze to wszytsko dzięki Gmitriukowi. zobaczcie jak tomek boksował pod okiem "łamerykanskich" bokserów a jak boksuje niego, moim zdaniem widać dużą różnicę in plus.
Komentarz