BOKS: Adamek - Gołota

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Skodio_
    Rider
    • 2008
    • 324

Zamieszczone przez paf
    przykro się go oglądało...
    mi tez,

ale tak jak głosowałem adamek wygral przez nokaut , poprostu spieszyl sie zeby na oczepiny zdarzyć :P

Komentarz

• Purchawa
      Admin
      S_OCP Member
      • 2004
      • 8007

pic2ek, to ja napisalem, ale bylem przekonany, ze Golota wezmie ta walke na powaznie. On nie mial sily sie bronic, nie mowiac o boksowaniu. :?
      "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
      Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• pic2ek
        Rider
        • 2007
        • 624

Purchawa,
        on ją wziął na poważnie ale nie wiedział że Adamek się spieszy na oczepiny :szeroki_usmiech

Komentarz

• g_rego_r
          Rider
          • 2008
          • 496

no i wyszło po mojemu a się nie znam

Komentarz

• Garret
            L&K
            S_OCP Member
            • 2006
            • 1196
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Brawo Adamek! Tak jak się spodziewałem pokazał kawał dobrego boksu, szybkość i technika górą
            Osobiście miałem nadzieję na bardziej wyrównany pojedynek :roll:
            Faktem, że Gołota wpisał się w styl boksowania, który konsekwentnie uprawia od kilku lat, mam nadzieję, że ostatecznie da sobie spokój z tym sportem i zajmie wędkarstwem jak mu doradzał wielokrotnie Ziggy Rozalski :wink:
            Garret

-----------
            Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

• paf
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 3140

Zamieszczone przez Garret
              Faktem, że Gołota wpisał się w styl boksowania, który konsekwentnie uprawia od kilku lat, mam nadzieję, że ostatecznie da sobie spokój z tym sportem i zajmie wędkarstwem jak mu doradzał wielokrotnie Ziggy Rozalski :wink:
              z jednej strony podobno gościu ma dużo kasy, nieruchomości itp,
              z drugiej strony raz na rok dwa się poobija i 300kusd wpadnie - pewnie tak to kalkuluje a ambicje zdaje mi się musiał schować już kilka lat temu
              taki chyba jego los że zwycięzcą nie mógł zostać a przez lata cieszył lud szczególnie w Polsce bo był nadzieją - my lubimy mieć nadzieję choćby zupełnie płonną :wink:

Komentarz

• smer
                RS
                • 2008
                • 2021
                • Octavia II (1Z3)
                • BKD 2.0 TDI 140 KM

Spektakl jednego aktora. Fakt.

To że Gołota nie jest pierwszej młodości, nie ma nic do rzeczy; oglądałem kilka walk 40-letnich bokserów i wyglądały zdecydowanie inaczej.

Obstawiałem Adamka na punkty, ale już po kilku sekundach walki wiedziałem że to zły wybór
                Życie nie jest ani tak złe, ani tak dobre, jak to sobie wyobrażamy.

Piszę poprawnie po polsku.

Komentarz

• Deco
                  Rider
                  • 2008
                  • 612

Szkoda mi rochę Gołoty. Wygrana Adamka w imponującym stylu. Ale na mnie na tej gali największe wrażenie zrobił Mateusz Masternak - ten koleś to przyszłość polskiego boksu.

Komentarz

• pic2ek
                    Rider
                    • 2007
                    • 624

Zamieszczone przez smer
                    To że Gołota nie jest pierwszej młodości, nie ma nic do rzeczy;
                    :shock: kolego nie żartuj. zobacz gołote 15 lat temu i powiedz czy wtedy i teraz tak samo boksował , a gołota to, np. nie holifiled
                    a wracajac do Adamka - to świetny pięściarz, ale on sam wie, ze to wszytsko dzięki Gmitriukowi. zobaczcie jak tomek boksował pod okiem "łamerykanskich" bokserów a jak boksuje niego, moim zdaniem widać dużą różnicę in plus.

Komentarz

Pracuję...