ze jeszcze nie sciagnalem nowej plytki, zespol kultowy, a przynajmniej jeden z takich, Perry Farrel w swietnej formie no i Navarro. Trza sciagac :szeroki_usmiech
Jakieś 2-3 tygodnie temu słuchałem całej płyty i... Nie powala, choć nie jest to najgorszy powrót - i nawet nowy basista spisuje się całkiem nieźle. To trochę muzyka dla koneserów. Ale Farrel powoli zapisuje się w historii wokalu rockowego, a Navarro... Jeden z mistrzów gitary - potrafi zagrać ostro, ale umie też zmusić gitarę do "syreniego śpiewu"... :wink:
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Ja ostatnio wreszcie dorobiłem się kabla do fabrycznego wejścia i już nie muszę robić "rajdu" po wszystkich dostępnych stacjach żeby znaleźć coś ciekawego ani mieszać płytkami. Niestety pojawienie się ulubionych Metallicy, Guns n' Roses, U2, Dżemu, Kazika i wielu innych bardzo szybko spowodowało, że przekonałem się o nie najlepszej jakości fabrycznego Car Audio :?
Sharam "party all the time" video
Fletch - The Party
M.A.R.S. - Pump Up The Volume
Break Machine - Street Dance
Leeroy Thornhill - Beat Messin :diabelski_usmiech
Corona - Baby Baby
JANAL - You Gotta Set Me Free
Vanessa Carlton - A Thousand Miles
phrix, muzyka z reklamy Selah Sue - This World, ogolnie lepiej sie slucha niz oglada, wpada w ucho
Zamieszczone przez sew1981
Generalnie nie przepadam za hip hopem
ja tez, ale czasami poslucham, choc chyba bardziej zagranicznego, ale WWO "Uwazaj jak tanczysz" moge sluchac wkolko, szybko nauczylem sie na pamiec :szeroki_usmiech
Komentarz