Babaeczka fajnie gra polecam do auta https://soundcloud.com/dj-katusha/dj...und-of-freedom
muzyka za kółkiem - nasze gusta:)
Zwiń
X
-
W utworze pierwotnie miała zaśpiewać Rihanna, ale została zastąpiona przez Keshę, ponieważ wystąpiła w utworze Shakiry "Can't Remember to Forget You"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hHUbLv4ThOo[/youtube]
[ Dodano: Pon 23 Gru, 13 19:16 ]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1y6smkh6c-0[/youtube]
Komentarz
-
-
no to może autor wątku coś zapoda w końcu po czasie. Pewnie wiecie, że jakiś czas temu już ATB wydał swoją kolejną płytę – „Contact”. Bardzo fajny 3 płytowy album, gdzie na cd 1 szybsze stare klimaty ale i fajne wolniejsze piosenki, na cd2 fajny chill elektroniczny (który osobiście mi najbardziej podchodzi z całego albumu) i cd 3 miksy.
Szybsze trochę ,ale też bywają fajne wolniejsze kawałki bez natrętnego beatu z cd 1:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
szybkie kawałki w starym klimacie podobnym do przedostatniej płyty „distant earth”:
Electro chill, świetny do autka, fajnie styl swój ma Andre w tych piosenkach, rewelka:
[ Dodano: Sro 02 Kwi, 14 21:39 ]
Wydana już w zeszłym roku płyta Schillera „Opus”. Jak ktoś lubi mieszaninę klasyki i elektroniki to pokocha tą płytę, gdzie między innymi cover Czajkowskiego „Jezioro łabędzie” czy Debussy – „Reverie”. Główne wątki splecione elektronicznym głębokim brzeniem i klasycznymi vocalami (od czasu do czasu) to muza, którą warto polecić do słuchania już na rzeczywiście dobrym hi-fi, żeby wsio usłyszeć:
[ Dodano: Pią 04 Kwi, 14 00:53 ]
dawno już nie słucham dużo transowych klimatów, ale Arty miły jak wpadnie w uszy:
Komentarz
-
-
niesamowicie zgrany zespół, słuch mają naprawdę świetny, wszystko vocalami robią:
[ Dodano: Nie 18 Maj, 14 00:06 ]
to lepsze od oryginału według mnie (oczywiście trochę dodane chorusy i pogłosy, ale ciągle to tylko ludzkie głosy tylko i harmonia niesamowita):
to trochę też studyjnie ciut pododawane, ale też ekstra się zgrywają, bo w live też tak wychodzą bez fałszów:
[ Dodano: Nie 25 Maj, 14 10:37 ]
ostatnio powróciłem na chwilę do starych albumów atb z przed mniej więcej 10 lat - np. "no silence" czy "dedicated" fajny wiosenny klasyczny bicior:
tu ktoś fajny teledysk zrobił pod muzyczkę, trzeba przyznać, sporo roboty, wygląda profi bardzo:
[ Dodano: Sob 07 Cze, 14 20:56 ]
nowy singiel chicane, zapowiada się nowy album powoli:
[ Dodano: Wto 24 Cze, 14 22:07 ]
nie wiem czy ktoś z was pamięta bilińskiego z lat komuny, mój brat robi elektronikę i ostatnio był motorem wydarzenia electroday w wejherowie w tej nowej philharmonii, gdzie właśnie udalo się ściągnąć bilińskiego, a to mój brachol, fajna muza elektorniczna, jakość dupna, ale niedługo jakiś filmik będę miał w dobrej jakości, bo tam mają ekstra nagłośnienie:
[ Dodano: Sro 02 Lip, 14 20:33 ]
koniec czerwca przyniósł nowy album niemieckich klasyków techno/trance duetu Cosmic Gate o tytule "Start to feel", fajne brzmienie w ich stylu:
Komentarz
-
-
Klasyk gatunku: Swedish House Mafia "Don't You Worry Child"
szkoda, że zespół zakończył działalność i każdy gra solo
nowości:
Lenny Kravitz i Ed Sheeran
Komentarz
-
-
Może znacie alternatywny zespół elektroniczny, ambientowy Conjure One, którego głowa Rhys jest bardziej znany z projektu Delerium. Polecam gorąco.
Świętna płyta z 2010 „Exilarch”, gdzie śpiewa np. Jaren (znana z kawałków Armina czy Dash Berlina) m.in. w kawałku „Zephyr”:
klimat płyty dynamiczny i elektronika w fajnym stylu z wokalami:
świetne do wozidła
[ Dodano: Sob 09 Sie, 14 13:14 ]
coś też fajnego w nieco szybszym klimacie, ale nie za szybkie też.kto lubi z was lubi kaskade (dj i producenta z us), to na pewno spodoba mu się najnowsza płytka z zeszłego roku "atmosphere", brzmi bardzo fajnie:
[ Dodano: Nie 10 Sie, 14 14:17 ]
generalnie jazzu nie słucham, ale możdzer to super wirtuoz dla mnie , szczególnie płyty w wykonaniu tego tria, płyta "polska" z 2013, w stylu dawniejszej "the time", świetna do auta:
[ Dodano: Wto 19 Sie, 14 01:38 ]
only for gut audio - progressive & electro house nowy album mistrza gatunku Deadmau5 (Joel Zimmerman) pod tytułem "While (1<2)" już cieszy ucho koneserów mocnego elektronicznego brzmienia i charakterystycznych klimatów zdechłej myszy:
[ Dodano: Nie 12 Paź, 14 23:53 ]
Pany and Ladies...kto ma dvd w aucie, to youtube hd downloader zapuścić i trochę zaaktywizować jazdę w aucie progressive housem):
Komentarz
-
-
Dla dziadkowych kapeluszników w youngtimerach :szeroki_usmiech
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=swtg5vx7GI4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q8mGFaKdQ5s[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FAiTsfn3l5w[/youtube]O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
wczoraj byłem na koncercie z okazji 20 lecia działalności w filharmonii w Gdańsku. Kiedyś nie byłem jej fanem, ale od paru lat się stałem. Artystka z prawdziwego zdarzenia, nie jakaś tam celebrytka. Koncert trwał 2,5h, z 3x bis. Koncert dla hospicjów. Jeden z bisów "wracam do domu" dedykowała Ani Przybylskiej. Naprawdę się nie oszczędzała i dawała czadu - mimo przecież nie masowej publiki wczoraj. Oprócz starych hiciorów zaprezentowała też nową płytę, która wyjdzie 25 listopada. Parę kawałków naprawdę fajnych. na YT jest ten tylko w zasadzie:
dla mnie osobista jedna z niewielu polskich prawdziwych artystów i fajnie opowiada o swojej rodzinie,z którą w większości gra
Komentarz
-
-
J. Steczkowska - prywatnie bardzo sympatyczna, choć nie wylewna. Poza tym ogromnie zaangażowana charytatywnie. Ludzi się często poznaje po tym jak potrafią się zachować zakulisowo. Justyna ma wielki plus u mnie. Tak samo jak Muniek, który też potrafi pomagać, a stroni w tej sprawie od fleszy. Jestem fotografem, ładnych kilka lat pracowałem jako fotoreporter prasowy i miałem okazję widzieć to zza kulis. Szacunek w ten sposób zdobyty jest na lata.
Sam uwielbiam muzykę, gram też, a w zasadzie grałem, dzisiaj to hobby
Komentarz
-
-
himi, no dokładnie jak piszesz o niej, ją tak odbieram
No i muszę przyznać, że jak na wiek swój to nie wygląda figurowo - ale to tak na marginesie
fajnie że masz pasję takąja sam powaliłem gitarę, ale kiedyś chciałbym wrócić.
Mój brat trzepie elektronikę, tu mieli koncert z Markiem Bilińskim, słaba jakość, ale ta sala ma zaj....nagłośnienie full profi, mimo że w mieścinie pod 3 city:
Komentarz
-
-
osz k.......nie jestem funem dubstepu...ale jak to posłuchałem to kopara mi spadła po całości, poluje już na płytę.
Zespół się nazywa Koven, świeżynka, fenomenalny kawałek wywołujący ciary:
:shock:
Komentarz
-
-
Ostatnio wpadła mi mocno w ucho ta artystka. świetna muzyka, ma swój styl babka bardzo przyzwoity. Nowa płyta rokuje będzie odnosić sukcesy. Mela Koteluk płyta „Migracje” z listopada.
Komentarz
-
Komentarz