tylko demontaz skrzyni wchodzi w gre jak chcesz poluzowac docisk?
zakup nowej Octy w salonie
Zwiń
X
-
zakup nowej Octy w salonie
Witam
chcialbym kupic nowa skode Octavie w wersji Tour 1.6 z gazem.Do tego mysle wziasc pakiet more zeby ta klime miec.Wiadomo chce wydac jak najmniejjakie sa realne ceny po wszystkich upustach i rabatach w salonach?orientowal sie ktos moze?czy jest ktos na forum kto ma jakies dobre uklady albo sam zalatwia takie dobre promocje?dzieki z apomoc z gory pozdrawiam
-
-
Gość
-
kr1s1983, poczytaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24541O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Maicroft, przeciez kolega napisal ze chce klime
kr1s1983, najtaniej z klima i gazem O1 mozna miec za ok 43 tys zl. Bedzie to wersja biala/czerwona/niebieska, z szybami na korbki A jak kupisz 1,4 bez gazu to jeszcze taniej (golas bez klimy byl bodajze za 38, czyli z klima chyba za 40)
Opcja bardziej sensowna, czyli O1 More metalik gaz to chyba ok 47 tys zl
Najtansza O2 z klima to ok 53 tys zl.
Komentarz
-
-
No teraz widze, ze przeczytalem, ale to jakby kolega chcial kupic golasa ktory klimy nie ma, bo sa przeciez dalej takie :diabelski_usmiech
Mint 1.4TSI, ktore to auto uwazam za bardzo fajne wyjsciowo kosztuje 62 899 - 7000zl oficjalnego rabatu to juz mamy 55899 czyli za 53 tys mamy bez problemu takiego Minciaka i naprawde bedzie to auto sprawiajace duzo wiecej frajdy z jazdy niz OI More :roll:
Komentarz
-
-
Ja wiem ze najlepiej O2 ale mam ograniczony budzet,zreszta chce albo gaz albo diesla.Z tego co widzialem to wlasnie tylko O1 z pakietem more oferuje to co potrzebuje.Mam nadzieje ze zrobia lepsza cene niz 47tys
[ Dodano: Czw 05 Lis, 09 11:21 ]
Dostalem oferty od forumowych dilerow i bylem tez w lokalnym ASO.Propozycja jest na 45.300 Octavia 1,pakiet more,LPG i lakier metalik.Cos mi sie wydaje ze widzialem tansze oferty dla ludzi na forum.Wszyscy zarzekaja sie ze wiecej z nimi ni ugram odnosnie jakis dodatkow ani ceny...
Komentarz
-
-
a ja polecam dilera CARSED ( mają salon w Siedlcach mińsku mazowieckim i Białej podlasce)
[ Dodano: Czw 05 Lis, 09 18:32 ]
ale to nie jest Ci zupełnie po drodze jak z Nowego Sącza jesteśNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
Gość
kr1s1983,
ja także jak Woytas kupiłem swoją Octę u Danielcio. I wierz mi nikt w całej Polsce lepszej ceny nie zrobił, a wałkowałem temat ze 2 miesiące.
Komentarz
Komentarz