zakup nowej Octy w salonie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Krzyvy
    Classic
    • 2006
    • 20

tylko demontaz skrzyni wchodzi w gre jak chcesz poluzowac docisk?
    Jeszcze standard slx,ale juz niedlugo....Juz nie standard)))
  • kr1s1983
    Classic
    • 2005
    • 33

Witam
    chcialbym kupic nowa skode Octavie w wersji Tour 1.6 z gazem.Do tego mysle wziasc pakiet more zeby ta klime miec.Wiadomo chce wydac jak najmniejjakie sa realne ceny po wszystkich upustach i rabatach w salonach?orientowal sie ktos moze?czy jest ktos na forum kto ma jakies dobre uklady albo sam zalatwia takie dobre promocje?dzieki z apomoc z gory pozdrawiam

Komentarz

Witaj,

polecam kolegę Danielcio - sam kupowałem u Niego właśnie takie auto.

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Zakup auta bez klimy to tak jakby na dzien dobry strzelic sobie w kolano. Zycze powodzenia przy odsprzedazy takiego auta za kilka lat. Wielu chcialo tu sprzedac takie auta i poszly za grosze.

Danielcia masz pod nosem
        Spritmonitor.de

Komentarz

• loru
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 4286
          • Octavia II (1Z3)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

kr1s1983, poczytaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24541
          O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• Marx
            Elegance
            • 2009
            • 865

Maicroft, przeciez kolega napisal ze chce klime
            kr1s1983, najtaniej z klima i gazem O1 mozna miec za ok 43 tys zl. Bedzie to wersja biala/czerwona/niebieska, z szybami na korbki A jak kupisz 1,4 bez gazu to jeszcze taniej (golas bez klimy byl bodajze za 38, czyli z klima chyba za 40)

Opcja bardziej sensowna, czyli O1 More metalik gaz to chyba ok 47 tys zl

Najtansza O2 z klima to ok 53 tys zl.

Komentarz

• Maicroft
              Moderator
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2004
              • 25757
              • Audi

No teraz widze, ze przeczytalem, ale to jakby kolega chcial kupic golasa ktory klimy nie ma, bo sa przeciez dalej takie :diabelski_usmiech

Mint 1.4TSI, ktore to auto uwazam za bardzo fajne wyjsciowo kosztuje 62 899 - 7000zl oficjalnego rabatu to juz mamy 55899 czyli za 53 tys mamy bez problemu takiego Minciaka i naprawde bedzie to auto sprawiajace duzo wiecej frajdy z jazdy niz OI More :roll:
              Spritmonitor.de

Komentarz

• kr1s1983
                Classic
                • 2005
                • 33

Ja wiem ze najlepiej O2 ale mam ograniczony budzet,zreszta chce albo gaz albo diesla.Z tego co widzialem to wlasnie tylko O1 z pakietem more oferuje to co potrzebuje.Mam nadzieje ze zrobia lepsza cene niz 47tys

[ Dodano: Czw 05 Lis, 09 11:21 ]
                Dostalem oferty od forumowych dilerow i bylem tez w lokalnym ASO.Propozycja jest na 45.300 Octavia 1,pakiet more,LPG i lakier metalik.Cos mi sie wydaje ze widzialem tansze oferty dla ludzi na forum.Wszyscy zarzekaja sie ze wiecej z nimi ni ugram odnosnie jakis dodatkow ani ceny...

Komentarz

• Woytas
                  Rider
                  • 2008
                  • 279

kr1s1983, u wspomnianego kolegi Danielcio dogadasz fajną cenę Może nawet Ice+ uda ci sie nabyć w dobrej cenie. Ja jechalem po autko do Krakowa ponad 300 km, bo w stolycy nikt oferty nie zrobił tak dobrej. A ty masz w sumie blisko.

Komentarz

• ArturTDI
                    Rider
                    • 2008
                    • 469

a ja polecam dilera CARSED ( mają salon w Siedlcach mińsku mazowieckim i Białej podlasce)

[ Dodano: Czw 05 Lis, 09 18:32 ]
                    ale to nie jest Ci zupełnie po drodze jak z Nowego Sącza jesteś
                    Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA

USŁUGI TRANSPORTOWE

TEL: 531-33-55-77

Komentarz

kr1s1983,

ja także jak Woytas kupiłem swoją Octę u Danielcio. I wierz mi nikt w całej Polsce lepszej ceny nie zrobił, a wałkowałem temat ze 2 miesiące.

Komentarz

Pracuję...