ruwado, spróbuj tego ls2013 ja mam to od wczoraj, czuć polski klimat zwłaszcza z takimi maszynami c-330 i Z056 to podstawa :diabelski_usmiech i odpowiednią mapką pl
Najlepsze gry ostatnich miesiecy dla mnie to Dishonored i Bioshock Infinite, swietna fabula, dobre wstawki, niezle akcja polaczona z ciekawa rozgrywka, zreszta Dishonored chyba dostala tytul gry 2013 roku.
Napiszę coś od siebie. Kiedyś namiętnie grałem we wszelkie GTA: 2, 3, Vice City, San Andreas, IV z takim rezultatem, że SA skończyłem (główną fabułę) chyba z 4 razy a np. 3 czy Vice City nigdy. IV niestety pozbyłem się, bo mój komp sobie z nią nie radził nawet na średnich detalach (AMD Phenom II X2 3,3 GHz, RAM 3 GB DDR3, grafika Radeon 5670HD 1 GB) :| Obecnie to najczęściej World Snooker Championship 09 i jak potrzebuję się wyżyć to CoD: MW :twisted: Jeśli chodzi o Modern Warfare - grałem we wszystkie jednak jakoś 2 i 3 mnie nie porwały, więc na kompie króluje 1
Golas27, potwierdzam, Dishonored bardzo fajny był, przeszedłem, jeśli lubisz takie klimaty to teraz aktualnie przechodzę Thief 4 , sceneria podobna, i powiem ci, że dla mnie ta gra jest świetna, klimat normalnie niemożliwy, dawno, albo jeszcze nigdy nie grałem w grę, która wymagałaby takiego myślenia jak Thief.... po prostu zajebista... a z innych, to od prawie dwóch i pół roku gram namiętnie w TES Skyrima... nie mogę się odzwyczaić od tej gry, teraz na chwilkę poszła w odstawkę, bo od tygodnia jest Thief, ale jak przejde , to znowu pewnie do Skyrima wróce...
Skyrim to osobna bajka, tej gry nie da się przejść w całości do końca, można sobie postawić jakiś cel i wtedy zakończyć i grać ew. od nowa... ja gram już chyba 7 raz, za każdym razem inną postacią, i na inny sposób przechodzę questy, inną szkołę wybieram i w ogóle... zresztą wśród znajomych mówią, że uzależniony jestem od tej gry...
A ja gram w darmowe Path of Exile i polecam każdemu fanowi Diablo Są lokacje w tej grze które budzą u mnie wspomnienia z czasów Diablo I i Hellfire'a :diabelski_usmiech
Grałem dawno w strzelanki: CoD, MoH, Max Payne itp.
Rajdówki: Collin, Forza, itp
Settlers cała seria - miodzio, tak jak Commandos.
Od dłuższego czasu tak jak już wklejałem screeny - na topie jest Euro Truck Simulator i American Truck Simulator!!! I ja i mój młody jesteśmy fanami tych gier. Ostatnio oprócz różnych DLC i uaktualnień szalejemy z modami. Właśnie oprócz wszystkich map do ATS i ETS 2 teraz testujemy rozbudowane mapy - Promodsa do ETS 2.
Też jestem ciekaw jak na kierownicy się gra w nową wersje. Grałem w poprzednią na kierze i było słabo, bardzo nie realistycznie w porównaniu do innych samochodówek.
Kierownica ta, o której piszę jest naprawde niezła. Bardzo dobrze wykonana. Razem z shifterem naprawdę fajne wrażenia. Trzeba tylko dobrze skonfigurować. Młody ma do tego głowę: przy pracującym silniku kręci się lekko, po zgaszeniu ciężej bez wspomagania no i drgania z jezdni fajnie przenosi.
Komentarz