o nie MisiekWAW możesz nie rozgadywać :wink: , jak się chłopaki na mieście dowiedzą jaki ze mnie leszcz to będą mnie łoić na każdych swiatłach wszystkim co się rusza :roll: 8)
Przepraszam ops: ale przecież nie skłamałem, nic nic koloryzowałem, napisałem jak było :roll: Przespałeś start, a później nadrobiłeś :roll:
Zamieszczone przez bendi
Ale musze przyjechać na spota i zobaczyć doświadczonych ścigantów w akcji, może się ścigną z żółtodziobem :P i coś podpatrzę. Tylko z wolnym czasem cieniutko :cry:
Ty nie czaruj, tylko przyjeżdżaj k
Zamieszczone przez bendi
PS jak zostać doświadczonym ścigantem bez sparingpartnerów :?: :?:
pzdr
nie da się bez partnerów i bez treningu :?
Zamieszczone przez bendi
PS Artur chętnie bym się ścignął z tobą i Octą by AltaRacing i z Miśkiem 8) i Mikrusem i i i i i..... pzdr
Jestem do dyspozycji :diabelski_usmiech k Tylko wczoraj warunki nie były najlepsze, za wilgotno było... ale obawiam się, że o lepsze teraz już będzie raczej ciężko :cry:
Pozwolilem sobie zalozyc taki topic, bo przeciez nie samym samochodem czlowiek zyje. Wiemy juz ze na forum sa hobbysci krolikow i pieskow a i kotek sie pojawil
A teraz czas na gry komputerowe czyli co robia Octaviacy po godzinach. Ja preferuje z motoryzacyjnych: NFS wszystkie wersje, Colin McRae - czekam wlasnie na nowe wersje :mr_yellow:
Z innych gier to tylko wszystko na styl Command & Conquer
A Wy jak - oczywiscie Panie tez prosze o wypowiedz bo watpie nie maja Swoich faworytow
Ja juz niestety, albo na szczescie wyroslem z gier. :mrgreen:
Nie - tak szczerze to wynika to raczej z braku czasu. Moj syn ma co prawda PSII i raz na jakis czas zagram w jakies NFS, albo cos podobnego, ale bardzo bardzo rzadko.
A ja owszem, przynajmniej z 1 - 2 wieczory w tyogdniu gram z kumplem po sieci w Championship Managera (menadżer piłki nożnej), ostatnio odkopałem Civilisation 3 i Fallout Tactics. A jak mi sie nudzi to postrzelam sobie troche w Call of Duty.
Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
A Wy jak - oczywiscie Panie tez prosze o wypowiedz bo watpie nie maja Swoich faworytow
Swego czasu spędzałem mnóstwo czasu na graniu we wszystkie częscie NFS i całe noce nad Settlersami, AoE itp. Ostatnio prawie w ogóle nie grałem, chociaz od pewnego czasu jak chcę odpocząć od wszechobecnego trajkotu w domu :szeroki_usmiech: zakładam słuchawki i odpalam NFSU albo Colina 04 k
Generalnie RPG. Kultowe gry to Fallout i Fallout II. Dlugo gralem tez w Arcanum. Chwilowo mam malo czasu, ale jak tylko troche znajde to zawsze w cos zagram.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
odkopanie tematu ja jako młodzieniec :szeroki_usmiech lubie czesto pykać w rózne gierki ale nie z kompem tylko po sieci.Ulubione? Football manager,championship manager 00/01,Counter Strike(te hektolitry krwi) no i pare innych na ps2, a czasem w karty na kurniku(tysiac i kierki)
Widze, że wielu z was lubi grać w NFS, zatem mam pytanko jak wam się podobają NFS HP2, NFSU, NFSU2 w porównaniu do wcześniejszych części ? :roll: Jeśli chodzi o mnie to totalna porażka. Dlaczego ? Brak widoku ze środka samochodu, nie realistyczne właściwości jezdne samochodów - nfs stał się "zwykłymi wyścigami" nie ma już nic z symulatora jazdy. Takie jest moje zdanie. :diabelski_usmiech
Komentarz