Zamieszczone przez daneczek76
kazik vel maicroft 2
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
kazik vel maicroft 2
sorry ale czemu zamknąłes temat???? chyba to off topic taaak?????
spada troche krytyki na ciebie, sam sie troche mieszasz w swoich odpowiedziach moim zdaniem, wiec zachowaj się jak facet a nie jak gówniarz. spojrzyj sobie jeszcze raz na to co było w tym wątku - jestes adminem i naduzywasz tego co pokazał zamkniety przez ciebie watek. raz piszesz ze gotowy jestes do krytyki a pozniej piszesz ze bedzie owoc. itd. jeszcze raz napisze - badz facet i miej jaja, a nie zachowuj sie jak gówniarz, któremu dzieci zabieraja zabawki w piaskownicy i leci do mamy z płaczem. i wiesz też dobrze, ze inni także mają SWOJE ZDANIE nie koniecznie takei jak twoje. i to tez trzeba uszanowac. pozdrawiam
-
-
pic2ek, Swoje zdanie mozna miec i ja go tez mam, tak samo jak kolega Kazik ale nie obrazam nikogo, a temat skonczylismy ( ja to powiedzialem i Kazik podobnie) wiec go zamknalem.
Moge wiedziec w jakim celu zalozyles kolejny temat, w ktorym TY nie miales NIC do powiedziania, bo nie dotyczyl CIEBIE :?: :?: :?: Mozna by rzec ze sie wpieprzyłeś. Chcesz bronic kogos strony, czy masz miales cos do mnie. Szanuje ze ktos ma inne zdanie, bo inaczej swiat bylby nudny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicrofta temat skonczylismy ( ja to powiedzialem i Kazik podobnie
Zamieszczone przez Maicroftale nie obrazam nikogo
Zamieszczone przez MaicroftMoge wiedziec w jakim celu zalozyles kolejny temat, w ktorym TY nie miales NIC do powiedziania, bo nie dotyczyl CIEBIE
Zamieszczone przez MaicroftMozna by rzec ze sie wpieprzyłeś.
Zamieszczone przez MaicroftChcesz bronic kogos strony, czy masz miales cos do mnie.
oczywiscie mozesz zamknac watek tylko nie koncz go zmuszajac mnie do ripostyi jednoczesnie zamykajac watek bo to by bylo nie fair
Komentarz
-
Komentarz