temat trochę"umarł",więc może ktoś coś dowiedział się w tym temacie-przeszczep lusterek od O2FL do O2 i ich elektrycznego składania? :roll:
Narty w Austrii lub okolicy ??
Zwiń
X
-
Byłem swego czasu tutaj:
Ośrodek narciarski Kreischberg / Murau - Styria - Austria: Wszystkie informacje na temat urlopu narciarskiego Kreischberg / Murau. Informacje o sportach zimowych, narciarstwie, mapa stoków, zdjęcia, ceny, grubość pokrywy śnieżnej, hotele, kontakt, wydarzenia i wiele więcej.
to jest w Styrii na granicy z Karyntią. Góra nie jest wysoka, ale polecam.
Ogólnie Austria (bez kurortów typu Kaprun itp.) oraz Dolomity we Włoszech są najtańsze i też do nich jest najbliżej.
Francja i Szwajcaria jest droższa i dojazd dłuższy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Byłem swego czasu tutaj:
Ośrodek narciarski Kreischberg / Murau - Styria - Austria: Wszystkie informacje na temat urlopu narciarskiego Kreischberg / Murau. Informacje o sportach zimowych, narciarstwie, mapa stoków, zdjęcia, ceny, grubość pokrywy śnieżnej, hotele, kontakt, wydarzenia i wiele więcej.
to jest w Styrii na granicy z Karyntią. Góra nie jest wysoka, ale polecam.
Ogólnie Austria (bez kurortów typu Kaprun itp.) oraz Dolomity we Włoszech są najtańsze i też do nich jest najbliżej.
Francja i Szwajcaria jest droższa i dojazd dłuższy.Pare razy stok... GENIALNY
Byłem też tutaj:
Ale głównie tutaj:
Zentral gelegen im Herzen von Kärnten ist die Gerlitzen Alpe im Winter ein beliebtes Skigebiet und im Sommer ideal zum Wandern und Paragleiten.
bo to był raptem kwadrans jazdy.
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Ja polecam Mayrhofen. Genialne miejsce, z którego można wybierać i przebierać w trasach. W marcu można w dwie osoby jechać na tak zwaną pałę. Rozrzut cen jest bardzo duży. Wszystko zalezy od tego czego oczekujesz. Info na www.mayrhofen.at z tej strony przebijesz sie na rezerwację noclegów i na ceny karnetów. Najbardziej, moim zdaniem opłaca sie brać tzw. Ferienwohnung czyli umeblowane i wyposażone mieszkanie, w którym sam sobie gotujesz.Od 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
www.gprk.pl
Komentarz
-
-
A ja polecam Soelden http://www.soelden.com
Byłem dwa razy i pewnie pojade jeszcze nie raz. Jak to zwykle tam jest - jeden dzienny karnet obowiązuje na wszystkie wyciągi. W kolejkach do wyciągów stoich max 5 minut. A jedziesz z góry na dół (na krechę) kilka minut. Wyciągów dużo, możliwości bardzo dużo. Bardzo szerokie stoki.
Spanie może być w Soelden, lub w pobliskich małych miejscowościach.
Polecam Vent http://www.vent.at. Jest to mała miejscowość, a raczej wioska na końcu drogi. Bardzo cicho i przyjemnie. (Jak spadnie śnieg to droga jest nieprzejezdna)
W samym Vencie też są wyciągi - dwie ośle łączki, jeden większy, oraz jeden na góre z nartostradą w dół.
Komentarz
-
-
Ale Soelden jest takie .... disco drecho..No i w Mayrhofen masz duuuużo więcej tras do dyspozycji. Fakt, że koło Soelden jest wyrąbisty aquapark
Od 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
www.gprk.pl
Komentarz
-
-
ja jeżdżę tu co roku http://livecam.valthorens.com/index.php?langue=2 i gorąco polecamW moich żyłach płynie etylina a sercem jest Turbina
Komentarz
-
Komentarz