Witam wszystkich. Problem z jakim się spotkałem to przy próbach aktualizacji softu 1200 czy 2720 pojawia się problem z uszkodzonym plikiem SWL. Po zastosowaniu softu 2720- fix do odzyskiwania swl komunikat jaki pojawia się to : sukcess. Po ponownym załadowaniu softu 2720 stary gateway pojawia się błąd multimedia 304. I kicha. Ładuję znowu 2720 -fix niby jest ok., a po próbie wgrania1200 znowu błąd SWL lub 304 i tak w kółko. Najlepsze jest to iż po restarcie (głośnik, eject, setup). Wszystko wraca do starych ustawień. Nic nie jest kasowane ani mapy ani muzyka. Navi to SW:1004 HW:04 wersja 1Z0035680A. Wszystkie parametry na test mode sprawne. Opcja Systemy aktualizacji SWL - dozwolone. I nadal wielka kicha......Help. :|
[ Dodano: Pon 17 Maj, 10 21:32 ]
Witam powtórnie.
Sprawa się wyjaśniła mój błąd podczas wypalanie płyt dwa razy nagrałem 2720-fix i dopiero na po sprawdzeniu plików nagrałem ponownie 2720 w wersji dla o2 przed liftem. Niestety po wgraniu softu(poszedł bez kłopotów) wszystko działało oprócz nawigacja która nie wie gdzie jest. Czy jest na to ratunek???
Hymm coś ostatnio nikt tu nie zagląda??
[ Dodano: Pon 17 Maj, 10 21:54 ]
U mnie niestety navi nie startuje z fixa. Regensburg syndrome w pełni. Czy można jakąś poradę. Navi w wersji jak wyżej HW: 04 SW: 1004. Przestawił się na C i kicha.
[ Dodano: Pon 17 Maj, 10 21:32 ]
Witam powtórnie.
Sprawa się wyjaśniła mój błąd podczas wypalanie płyt dwa razy nagrałem 2720-fix i dopiero na po sprawdzeniu plików nagrałem ponownie 2720 w wersji dla o2 przed liftem. Niestety po wgraniu softu(poszedł bez kłopotów) wszystko działało oprócz nawigacja która nie wie gdzie jest. Czy jest na to ratunek???
Hymm coś ostatnio nikt tu nie zagląda??
[ Dodano: Pon 17 Maj, 10 21:54 ]
Zamieszczone przez miron75
Komentarz