Moja pierwsza odpowiedź w tym temacie: "problemem może być niesprawna listwa elektryczna pompowtryskiwaczy. Koszt około 300-400zł..." Zamiast jeżdzić po pseudo mechanikach, miałeś poprostu poczytać to co Ci pisałem :roll: . Jeśli za niepotrzebną wymianę oringów i uszczelnienie wstryskiwaczy płacisz ASO 800zł to tym bardziej Ci się dziwię :shock: . Życzę bezawaryjnej jazdy 1,4 TSI
działanie serwera OCP
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Forum muli
Witam.
Od paru dni strasznie mi muli forum,robiłem skana antywirusem,defragmentacje i bez zmian. Czy wam tez muli?? jak nie to może poradzi ktoś co zrobić ??
z góry dziękuje
ps.Wiem ze kiedyś był temat w tym temacie ale nie mogę znaleźć ops:-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
-
-
Zamieszczone przez maba8Arek, a widziałeś ile Nas jest na forum toż to REKORD
Arek, skasuj zdublowny temat.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
no dobra jest nas duzo ale od paru dni mi muli więc coś jeszcze jest powodem...-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekOd paru dni strasznie mi muli forum,
Tutaj musi admin zobaczyć jakie jest obciążenie silnika forum, może przenosiny na szybszy serwer może zmiana silnika na vBuletin, a może wystarczy zbanować najbardziej aktywnych :diabelski_usmiech ;-)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
U mnie też jest mułekobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
U mnie również12-2000r. 1.9 TDI 110KM ASV SOLUTION
FOTKI - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24820
Komentarz
-
-
Momentami koszmarnie wolno :evil:Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Tak, wiemy o problemach, nie da sie ich nie zauwazyc... niestety.
Zrzutka na nowy serwer nie potrzebna w tej chwili, maszynka jest ok. Mimo wszystko link do "donate" na gorze strony
Problem jest z oprogramowaniem wylacznie, czyli phpBB by Przemo. Pomoc magika od PHP + MySQL i optymalizacji zapytan mile widziana, a najlepiej jakis specjalista od phpBB, bo to w zasadzie oddzielna bajka.Ja tu tylko sprzątam...
Komentarz
-
Komentarz