na zakupach....

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bzyq_74
    RS
    • 2008
    • 3467
    • Volkswagen
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
    • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez wowo111
    W Kauflandzie jest wielka tablica z info, że jak ktoś stoi w kolejce do kasy dłużej niż 5min, to oni płacą za to 5 zł :szeroki_usmiech I tak się ułozyło, będąc u nich na zakupach, że miałem sporo czsu i dobry humor :diabelski_usmiech . Stałem w kolejce ponad 15min. Poszedłem do punktu info, gdzie powinni mi dać te 5 zeta. Nie dali :twisted:
    U nas pod tym wzlędem jest ok, max 2-3 osoby w kolejce i w 5 min się wyrabiają, czego nie mogę powiedzieć i Lidlu, Carrfurze i Tesco (minimarkety). Tam max 2 kasy czynne, kolejka po stoisko z nabiałem i zawsze jak mnie chcą skasować to jej się rolka skończy :evil:
    MARCIN
    Mój szkodnik

Komentarz

• Hunter
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1655

Zamieszczone przez bzyq_74
      Carrfurze
      zauważyłem to bardzo dokładnie. Czas oczekiwania w kolejce po godzinie 16 od 15 do nawet 30-40 minut :!: :evil: Dodatkowo za cholerę nie ma tam zasięgu - Orange i Era... :shock:

P.S. Mowa o jednym Carrefourze Express w Warszawie - nazwa Express to niezły żart :lol:
      ...nie ma to jak Octavia :drive:
      >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• vince123
        Elegance
        • 2009
        • 923

Zamieszczone przez Hunter
        Czas oczekiwania w kolejce po godzinie 16 od 15 do nawet 30-40 minut :!: :evil:
        gdzies czytalem jakis artykul ktory mowil o celowym planowaniu 'korytarza do kasy',oraz o czasie oczekiwania ...bylo w nim napisane ze im dluzszy czas oczekiwania na swoja kolejke to tym wiecej wrzucasz do koszyka...
        sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
        nadkole nowe LP
        kontakt PW

Komentarz

• Hunter
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1655

vince123, to chyba im się ten system nie sprawdził, bo ludzie wkurwieni zostawiali koszyki pełne i wychodzili... Później np. na chemii mogłeś znaleźć tuńczyka czy bułki

Komentarz

• shok
            RS
            • 2009
            • 2070
            • Octavia I (1U2)
            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez jelinskiartur
            Zamieszczone przez vicious
            według prawa sprzedawca jest zobowiązany sprzedac wam towar po cenie jaka jest wystawiona, a nie jaka jest przy kasie!
            zgadza się jak najbardziej i nie ma tłumaczeń że to stara cena itd... :evil:
            To jest tzw. oferta. A oferta według kodeksu cywilnego to rzecz świeta.

Komentarz

• Jac_ek
              RS
              • 2009
              • 1733

Ja kiedyś przysmak dla psa kupiłem.. 5 zł na wieszaku... w domu patrze na rachunek a tam 50 zł :-), komuś się jeb%^&* przy wprowadzaniu cen pewnie... no i na szczęście oddali mimo ze piesek polowe przysmaku wciągnął ;-)
              - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• dylan80
                Rider
                • 2009
                • 625

a jak macie ze słodyczami, tzw. bazarek luz.... kto sie zna na słodyczach, cukierkach itp. to po odpakowaniu takiego cukierka od razu widać , ze jest on gruuuubo po dacie przydatności .... czekolada sie biała robi , czasem zwierzątko można spotkać... a cena niewiele niższa, niż jak np paczke kasztanków z regału weźniecie.... raz sie tak dałem nabrać i więcej nie dam.....
                ostatnio nawet wziąłem 20 dag kasztanków i specjalnie przy kasowaniu(bo trzeba na stoisku płacić) odpakowałem jednego , biały był, jakby z białej czekolady... i powiedziałem obsłudze, że jak chcą, to se mogą sami te kasztanki wszamać i ja ich nie chce..... z około 10 ludzi stojących za mną chyba z 6 odeszło od kolejki i poszli między regały....
                kiedyś zrobiłem awanture z powodu zepsutego kokosa, przez przypadek se złapałem kokosa z dołu bo chciałem żonie pokazać, a tu palce mi normalnie wlazły do środka(co raczej przy kokosie nie powinno sie stać) , a smród z tego niemozliwy był (jakbym łape do .... wsadził) ja od razu na stoisko z perfumami i pierwszą lepszą(droższą) butelke wody kolońskiej na łape wylałem , żeby sie smrodu pozbyć (z obsługi nikt nie reagował) potem grzecznie spowrotem na kokosy i dawaj pretensje do obsługi...

tylko czekam az kiedy mnie ochrona wyprowadzi i przy wejściu na zdjęciu bede, ze niby zakaz wstępu mam ....

(do dziś jak se wspomne o kokosie, to mnie dźwiga od razu...)

Komentarz

• vicious
                  Ambiente
                  • 2009
                  • 232

Zamieszczone przez dylan80
                  od razu na stoisko z perfumami i pierwszą lepszą(droższą) butelke wody kolońskiej na łape wylałem , żeby sie smrodu pozbyć
                  Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
                  TomTom VIA125 na pokładzie

Komentarz

• bzyq_74
                    RS
                    • 2008
                    • 3467
                    • Volkswagen
                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                    • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

na Gajosa trafisz :szeroki_usmiech hehe, tego Panie nie obsługujemy
                    MARCIN
                    Mój szkodnik

Komentarz

• Hunter
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2007
                      • 1655

to nie tylko miejsce ma w Polsce W U.K. w supermarkecie chleb czosnkowy i tostowy widziałem z pleśnią, a data niby jeszcze miała być O.K. A w Kopenhadze w supermarkecie pomidory zgniłe - koloru czerwono-biało-czarnego... :diabelski_usmiech

dylan80, swego czasu była afera z Kasztankami, w których znaleźli robaki, było nawet w TV. Chyba coś w orzechach czy arachidach się zalęgło u producenta i poszła taka partia

Komentarz

Pracuję...