Handlarz szczerze o autach z Niemiec

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bzyq_74
    RS
    • 2008
    • 3467
    • Volkswagen
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
    • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

daneczek76, U nas taki system i za 10 lat nie powstanie.
    lub wygra najdroższa firma, bo nadwyżka kasy musi być do podziału między kilku zainteresowanych. :evil:

PS.
    Kiedyś w TVN-turbo koleś kupił Q7 od firmy z Niemiec, która ten samochód lizingowała.
    Kiedy przywiózł go do kraju i zarejestrował, po 2 miesiącach okazało się że go konfiskują.
    Firma nie poinformowała lizingu i sprzedała auto (nie płaciła też od kilku miesięcy za auto) :twisted:

Cieszę się że możemy używać CB-radio i jeździć ponad limit bez utraty 10% dochodów rocznych. :szeroki_usmiech
    W każdym kraju są dobre i złe przepisy i nigdy każdemu nie dogodzimy dopóki mamy "demokrację".
    Aby był porządek na naszych drogach trza kierowców złapać za pysk i nie popuszczać, karać jak w Szwajcarii.
    Za wypadek z własnej winy OC 50 % w górę ( jak w Stanach), za drugi to już chyba jest więzienie.
    MARCIN
    Mój szkodnik

Komentarz

• rss
      L&K
      • 2009
      • 1098

a ja zapytam sie:
      ktory handlarz (pardon: wlasciciel komisu (hehe)) wystawi pisemne poswiadczenie stanu technicznego i umozliwi kontakt z poprzednim wlascicielem celem weryfikacji ?
      kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...

Komentarz

• Angel
        Rider
        • 2008
        • 503
        • Octavia III combi (5E5)
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM
        • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Dlatego kupiłem w sobote autko od pierwszego właściciela. 2.5 roczny w benzynce i ze znanym przebiegiem. Dzisiaj potwierdziłem przypadkowo telefonicznie przebieg w ASO LELEK w Opolu. Za co panu informatorowi bardzo dziękuje
        Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm

Komentarz

Pracuję...