suchy, tak i odpicowany do sprzedaży :szeroki_usmiech
Maru 123 PRAWDOPODOBNIE sprzedaje auto
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
pozwólcie że zabiorę głos :wink: jeszcze nic pewnego więc nic na 100% chciałem dać info na forum bo nie chcę sprzedawać auta poza forum. chciałbym ją mieć na oku,. fak że władowałem w auto naprawdę dużo kasy, czasu, nerwów i kosmetyków :lol: napewno nie sprzedaję auta bo coś mu dolega.
co do mojego wyboru na nast. auto- mitsu l200 prawdopodobnie :roll: ale jak mówiłem to nic pewnego :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123Zamieszczone przez szkodado jeżdżenia po Warszawie :?: :!:ad:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
pewnie testowałeś, ale jak nie to potestuj,
Zamieszczone przez szkodato IMO na asfalcie i w normalnej "osobowej" jeździe jest nieporadne jak małe dziecko
nie wiem jakie masz doświadczenia z takimi autami ale sadzę ze szybko kupisz sobie coś do jazdy na codzień.. , chyba ze komfort jazdy jest dla Ciebie nieważny, o szybkiej jeździe nie wspominam..
tuareg , q7 , landcruiser... , może nie na poligon , ale...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123szybk ajazda nie jest dla mnie ważna
Zamieszczone przez Maru 123l200znam
Zamieszczone przez Maru 123czy tkoś jest chętny na moją octavię? :roll: :cry:
[EDIT]
jak chcesz sobie poszaleć po poligonie i okolicznych lasach to zrób tak jak mój szwagier, kupił sobie taką Vitarkę http://images.google.pl/imgres?imgur...a%3DX%26um%3D1 dołożył do niej koła od "traktora" i śmiga aż miło, nie martwi się o jakieś zadrapanie itp. czysta zabawa na bezdrożach.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Mam w domu popierdówkę zwaną saxo co ma wg pomiarów 13,8 do 100. Tragedia :/
Jazda na trasie jest niesamowicie męcząca. Nawet głupie górki powodują opad sił w tym samochodzie. Zapewne podobnie będzie w L200.
No ale, skoro tak chce to może tak będzie. Pojawi się OIII Maru wróciiiii, spokojnie :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZuzusZamieszczone przez Maru 123
ale wróćmy do meritum- czy tkoś jest chętny na moją octavię? :roll: :cry:
Marek, po prostu daj ogłoszenie, bo tutaj to się wszyscy wypowiedzieli, ale nie sądzę, żeby chociaz jedna osoba była w jakiś sposób zainteresowana kupnem tego auta :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
bearman79, Jak kupisz Ślicznotkę to przyjedź na podkarpackiego spotak
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
maru, w l200 tez mozna pomodzić, mały lift, MTeki, oczywiscie chip, snorkel, zdeżaki itp więc mślę ze bedzie sie działo...... :diabelski_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz