Wie ktoś czy jest mozliwosc zerwania umowy z wzgledu na pogorszenie sie usług.poprostu internet w Pley to nieporozumienie.Kolejny dzien zona nie moze połoczyc sie z internetem.A dzwoniąc i płacac za kazde połaczenie do centrum obsługi otrzymuje odpowiedz "niemozliwe pewnie pani cos zle podłaczyła" Taka odpowiedz daja mojej zonie.Zostało mi jeszcze pół roku ale dlaczego mam płacic za cos co jest nie sprawne i działa kiedy chce.Zostało juz wymieniony ten modem do internetu, karta sim i dalej dzieje sie to samo.Srednio trzeba poswiecic 1h zeby sie połaczyc z internetem
Jaki internet
Zwiń
X
-
shok, raczej marne szanse...Ja walczylem tak z orange (tez nie moglem sie polaczyc-jedynie w nocy jak nie bylo przeciazenia sieci to bylo OK) przez ponad rok i nic. Tlumaczenie,ze w salonie firmowym chodzi itd (a tam maja zawsze zasieg) pol roku listowna wymiana oraz do wiadomosci UKE i nic...
Jakos dotrwalem do konca umowy i spokoj mam.
Komentarz
-
-
shok, mozesz wniesc reklamacje co do "nienalezytego wykonania uslug przez swiadczacego uslugi telekomunikacyjne"...reklamacje zglaszasz do dzialu obslugi klienta..
zerwac umowe tez mozna ale wtedy naliczaja Ci kaucje okreslona w regulaminie,chyba ze udowodnisz im ze to oni nie dotrzymuja warunkow umowy.. Zrodlo z ktorego korzystalem to regulamin swiadczenia uslug telekomunikacyjnych (iplus),w play zapewne jest analogicznie co do plusa(sprawdz jeszcze w regulaminie dla pewnosci) ..znajac ich beda probowali polubownie zalatwic sprawe...sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
kowal 2002, takiej informacji oczekiwałem
Vag-Coma mam na innym laptopie ale i tak głównie korzystam z komputera diagnostycznego TEXA
vince123, dziękuje za propozycje ale nie będę Ci głowy zawracał.
vince123, ja taka reklamacje odnoście faktur i abonamanetu wnoszę od maja 2009 roku i nic mi to nie dało. Dzwonią przepraszaja i obiecują że w przyszłym miesiącu będzie wszystko ok. lecz nigdy nie jest. I to tylko z orange jest taki problem.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
Co do zasiegow, jesli ktos sie nastawia na korzystanie z tego typu dostepu do Internetu jako bardziej stalego, to warto najpierw sprawdzic odleglosci od nadajnikow w tych miejscach, w ktorych bedziemy najczesciej korzystali:
No i czy jestesmy w zasiegu UMTS - to jest wlasnie 3G. Zasieg BTSa to kilka kilometrow, zaleznie od konkretnych warunkow terenowych. Wiadomo, przez gesty las to nawet 2km nie przeleci.
Aha, i jeszcze, warto zainwestowac w dobry modem, te najtansze nie bez powodu sa takie tanie...Ja tu tylko sprzątam...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArturTDIja taka reklamacje odnoście faktur i abonamanetu wnoszę od maja 2009 roku i nic mi to nie dało.
Zamieszczone przez ArturTDIVag-Coma mam na innym laptopie ale i tak głównie korzystam z komputera diagnostycznego TEXA
Zamieszczone przez PuchaczWiadomo, przez gesty las to nawet 2km nie przelecisprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
Komentarz