nie zakładajmy wątków na temat tej katastrofy i niech zostaną zamknięte dotychczasowe
żałoba-a nasze logo?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
-
-
Co do kolorów forum to można dodać wstążkę, ale jest to sprawa właścicieli forum.
Zamieszczone przez YarekTylko zazwyczaj są to zwykli ludzie, a nie Kaczyński.
W tym samolocie nie leciał sam Prezydent Kaczyński, ale leciało też kilkadziesiąt innych osób. I w tym momencie nie ważne jest z jakiej byli opcji politycznej, bo byli to ludzie.
A to, że akurat Ty nie darzysz sympatią Ś.P. Lecha Kaczyńskiego nie oznacza, że nie należy się szacunek Jemu i Jego najbliższym.
Poza tym Lech Kaczyński był Prezydentem Rzeczypospolitej Polskiej, który reprezentował nasz kraj, czyli mnie, Ciebie i każdego z nas. Wykonywał swoje obowiązki raz lepiej, raz gorzej, ale je wykonywał, bo zdecydował się przyjąć na swoje barki odpowiedzialność za nas wszystkich.
Niestety stało się jak stało. I pozostaje nam tylko mieć nadzieję, że kolejna osoba, która zostanie zaprzysiężona na to stanowisko będzie się wywiązywała jeszcze lepiej ze swoich obowiązków.
Dla mnie bardzo przykre jest też to, co już się dzieje przy okazji tej katastrofy - wszyscy od rana powtarzają nazwiska polityków, mówiąc o tym jak straszna rzecz się stała. Ale mało kto zająknie się choćby na temat załogi statku, która też tam zginęła. Jakie to polskie.
Poza tym ciężko jest zrobić wywiad z rodziną osoby mniej znanej.
Co do samej katastrofy to do tej pory jestem w szoku, zwłaszcza, że dwoje pasażerów tego samolotu znałem osobiście.
Był to Paweł Wypych - mój były szef i Grażyna Gęsicka - przyjaciel domu, z którą notabene widziałem się i rozmawiałem kilka dni temu, więc tym bardziej jest to dla mnie szok.
Dlatego uważam, że zwykłe dodanie wstążki nie byłoby zwracaniem na siebie uwagi, a uszanowaniem uczuć innych i łączeniem się w bólu z rodzinami i najbliższymi osób, które dziś zginęły.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sh3vTu prawie setka...
Zamieszczone przez kamel1980Yarek napisał/a:
Tylko zazwyczaj są to zwykli ludzie, a nie Kaczyński.
To akurat jest debilne tłumaczenie..
W tym samolocie nie leciał sam Prezydent Kaczyński, ale leciało też kilkadziesiąt innych osób. I w tym momencie nie ważne jest z jakiej byli opcji politycznej, bo byli to ludzie.
A to, że akurat Ty nie darzysz sympatią Ś.P. Lecha Kaczyńskiego nie oznacza, że nie należy się szacunek Jemu i Jego najbliższym.
Zamieszczone przez adaśMistrzu, daj sobie na wstrzymanie.. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
że miesięcznie na polskich drogach giną w wypadkach setki osób. Z ich powodu nikt nie chce zmieniać logo na forum...Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarekNie wspominając o takich drobiazgach, jak na przykład to, że miesięcznie (!) na polskich drogach giną w wypadkach setki osób. Z ich powodu nikt nie chce zmieniać logo na forum...
Ale nie będę komentował tego w ten sposób, bo nie ma to większego sensu, a i mogłoby obrazić uczucia innych.
Dlatego tego typu dyskusje są kompletnie bezsensowne i nie wnoszą niczego innego poza sianiem zamętu i podjudzaniem się wzajemnie..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kamel1980Tak samo można by było powiedzieć, że w wielu przypadkach te osoby giną na własne życzenie, robiąc niejednokrotnie krzywdę innym.
I co będziemy się tak licytować?
żenada.pl
Komentarz
-
-
Pierwsza sprawa, to nie jestesmy onetem, ktory ma przygotowane szaty graficzne na kazada okazje.
Druga sprawa to admini akurat byli caly dzien dzisiaj w trasie.
Trzecia sprawa to zwykle nie trzeba nam pewnych rzeczy uswiadamiac.
I jeszcze jedna sprawa, to osobiscie znalem Ks. prałata Indrzejczyka wiec bardzo prosze o wszystkich o umiar w slowach w tej sprawie!"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz