kolego ale w przedziale 4000-4500 obrotów to raczej auto juz nie bedzie ciągnąć, raczej bedzie zwalniać :szeroki_usmiech czas zmienic bieg, ciekawe jaki masz moment obrotowy i w jakim przedziale? Podjedz do gosci i niech jeszcze raz go shamują i wręczą wykres! Obawiam sie ze moze byc ciekawie.
Aha 6.5 sec to naprawde nie zły wynik jak na 200KM-210KM w dieslu, raczej wątpie w to ponieważ benzyna 200konna ma chyba cos około 7.3 ale nie jestem pewien.
[ Dodano: Pią 16 Kwi, 10 23:14 ]
sorry ale nie ten temat ops: hahah
[ Dodano: Pią 16 Kwi, 10 23:15 ]
jest ok ide chyba juz spac :szeroki_usmiech
piramida, no mi powyżej jeszcze ciągnie bez problemu do 4500, ale jest po chipie to pewnie dlatego.
Generalnie niezła beka z tego wątku jest Panowie...i niezłego tunera ma expat, jak mu wlicza w cene wymiane silnika tez takiego bym chciał pozdro :szeroki_usmiech
ja u siebie przy 4000 mam 350Nm więc też troche powyzej 4000 jeszcze ciągnie ale ile mozna pociągną powyzej tych 4tys, nasze biedne dieselki przecie to nie benzynki :|
Aha, przy mocnym, gwałtownym dodaniu gazu auto strzela w tłumik!!!! Odgłos normalnie jak w Subaru...chyba chłopaki przesadzili jednak z oliwą trochę... :lol: :lol: :lol:
:lol:
zmień tunera
p.s normalnie masakra aż sie popłakałem ze śmiechu..."...przełączyli napęd z przodu na tył..." :szeroki_usmiech
po pierwsze wyrażaj się i nie unoś bo spadniesz
po drugie nikogo nie zabił, ba nawet niekogo nie drasnął
po trzecie chyba masz coś ze wzrokiem bo na filmie oprócz niego nie było nikogo i Twoje texty pasują doskonale do tego z Misia
po pierwsze wyrażaj się i nie unoś bo spadniesz
po drugie nikogo nie zabił, ba nawet niekogo nie drasnął
po trzecie chyba masz coś ze wzrokiem bo na filmie oprócz niego nie było nikogo i Twoje texty pasują doskonale do tego z Misia
Po pierwsze to mnie nie strasz bo się nie boję.
Po drugie - film widziałem i wiem, że nie było nikogo na drodze i nikt nikogo nie drasnał.
Po trzecie - to jest droga publiczna, nie zamknięta a ten cwel jechał driftingiem w sposób który uniemożliwiał mu jakąkolwiek reakcję gdyby zza tego zakrętu wyłoniło się inne auto (z tą przykładową rodziną w komplecie).
Po czwarte - zdanie nie zmienię - takich gostków trzeba mordować. Jak mu nie zależy na swoim życiu to ok - droga wolna - może nawet ta padaką robić próby zderzeniowe z drzewami, ale nie ma prawa narażac innych ludzi.
Po piąte wysyłam ten film do policji w Krakowie. Może go namierzą i będzie chwilowo jednego kretyna mniej.
Po trzecie - to jest droga publiczna, nie zamknięta a ten cwel jechał driftingiem w sposób który uniemożliwiał mu jakąkolwiek reakcję gdyby zza tego zakrętu wyłoniło się inne auto (z tą przykładową rodziną w komplecie).
gdyby coś wyłoniło się zza tego zakrętu to znaczy że kierowałby nim cwel/debil czy jak to sobie nazywasz który jechałby pod prąd
ale to byla droga jednokierunkowa, no ale fakt faktem poszedł ostro
Panowie moze kolega expat jezdi na trolejach z tylu i dlatego tak go stawia bokami na rondach a co do braku mocy w zakresie 4-4,5 tyś to silniki 1.2htp tak maja i nic na to poradzic nie mozemy....
Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796
Chyba autor wątku nie wie, że mu tu wątek przeniesiono i pół forum ma niezły ubaw . Może ktoś życzliwy podeśle mu link, żeby mógł się zrehabilitować poprzez odwołanie tych bzdur :diabelski_usmiech.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
piramida, to prawda..że to nie benzyny, ale jak piłujesz na maksa to właśnie przy ok 4000 tysiakach jest najlepiej, wiadomo że moment w tym momencie nie najwyższy ( u mnie ma 320 Nm przy 4 tysiach), ale za to moc ma największą silnik u mnie przy 3980. stad mozna walic ponad 4
Komentarz