Jaki laptop do ok 1600zł?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • BANDIT
    Ambiente
    • 2010
    • 164

Witam
    a może cos poleasingowego ? brat tak kupuje i sobie chwali

Sprawdź Ofertę Komputerów i Laptopów Poleasingowych i Zamów Teraz Niezawodny Sprzęt. Setki Laptopów Dostępnych Od Ręki w Atrakcyjnych Cenach

pozdr
    Krzysztof
    4OO - SKODA OCTAVIA II 1,9 TDI Ambiente (2004)

Komentarz

• shok
      RS
      • 2009
      • 2070
      • Octavia I (1U2)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

BANDIT, jeżeli to do mnie to ja się boję kupować komputerów używanych. Zawsze kończy się to zepsuciem w ciągu kilku miesięcy i bawienie się w naprawy.

Komentarz

• dawcio
        RS
        • 2015
        • 3431
        • Octavia III (5E3)
        • CHZD 1.0 TSI 115 KM

Zamieszczone przez BANDIT
        a może cos poleasingowego
        BANDIT
        ja kilka już kupiłem takich,ale tylko Lenovo/IBM ThinkPad i innego już nie chce nigdy :!:
        Sprzęt nie do zniszczenia
        Dawid
        czarna 2018 skoda octavia 3FL by dawcio

Komentarz

• sew1981
          RS
          S_OCP MemberModeratoRS
          • 2009
          • 10918
          • Fiat

dawcio, mam poleasingowy thinkpad jeszcze ibm, padła kiedyś taśma, a tak to ok kompy, jeszcze przed lenovo były trwalsze. Tylko to już trochę relikt mój model
          A z nowych mogę polecić lenovo g50-80, w sklepie x-kom wyrwany za właśnie 1600 jakieś pół roku temu, z dyskiem twardym 1000 gb i 8 gb ramu i win10. nie jest zły.
          Tylko według mnie win 10 to jeszcze niedopracowana kupa, dwa razy się totalnie zwiesił i wymagane było przeinstalowanie, przez próbę instalacji normalnych programów, podobno działających spokojnie pod Niego - typu ccleaner czy antywirus :evil:
          Chyba ciągle najlepsza 7.....no i szkoda, że xp już nie bangla (jeszcze lepszy dla mnie jest)

Komentarz

• dawcio
            RS
            • 2015
            • 3431
            • Octavia III (5E3)
            • CHZD 1.0 TSI 115 KM

sew1981, masz racje że nie pierwszej nowości,ale ja mam T410 procek i7 ram 8 i dysk 500GB i WIN7 i wcale jeszcze nie jest słaby .Ale z nowymi plastykami wygrywa w cuglach w temacie wytrzymałości.I jak na tą chwilę wcale nie jest słaby,ale to zależy co kto potrzebuje
            Dawid
            czarna 2018 skoda octavia 3FL by dawcio

Komentarz

Pracuję...