piramida, pokażę jak juz będe miał u siebie
ehh..to chyba będa najdłuższe 5dni w moim życiu :diabelski_usmiech
ale po odbiorze będzie można go odrazu sprawdzić długodystansowo bo wyjazd nad morze będzie
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
no dobra dam te fotki
Przebieg 160tys km, kolor Performance Blue. Skóra perforowana jest czarna. Autko cały czas serwisowane w ASO Ford Lipski w Wawie. Jest to wersja po FL czyli ma już skrzynkę 6b.
Większy opis zrobię jak już je będę miał bo trochę tego jest
blackrs, te z tymi paskami były w latach 06-07. a generalnie FL był w 2003roku. Te ostatnie to jużsię różniły tylko lampami tylnymi oraz kierownicą obszytą na czarno z czerwoną nitką. a tak to wsjo to samo
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Super furak szerokości i bezawaryjności, jak już troszkę pojeździsz napisz coś o spalaniu bo jestem ciekaw.. (sam myślę w przyszlości o czymś mocniejszym w benzynie)
No i stało się autko od wczoraj w moim rękach. Banan na twarzy nie schodzi wogóle :szeroki_usmiech
jak się ze wszystkim ogarnę jeszcze przed wyjazdem to zrobię jakiś opis i fotki.
Co do spalania to jak wracałem z Wawy to na kompie pokazywało 14l.
No i stało się autko od wczoraj w moim rękach. Banan na twarzy nie schodzi wogóle :szeroki_usmiech
jak się ze wszystkim ogarnę jeszcze przed wyjazdem to zrobię jakiś opis i fotki.
Co do spalania to jak wracałem z Wawy to na kompie pokazywało 14l.
gratuluje spełnienia marzenia oby jak najlepiej się sprawował. Jedno wiem, jeździ super, gada też i zdecydowanie to fajne aut :diabelski_usmiech
spalaniem sie nie ma co przejmować :wink: przyzwyczaisz sie, moj 4runner palił około 19 w miescie i jakos mi to nie przeszkadzało :szeroki_usmiech a jezdziłem duzo, powodzenia w modach
Komentarz