Droga nr. 4 w kierunku Rzeszowa i dalej....

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xpawlak
    Drive
    • 2011
    • 73

Zamieszczone przez Enriquez
    Spróbuj zakodować bajt 18 na 33...
    Zamieszczone przez krzynol
    ...żadne kodowanie tego nie likwiduje...

Czy wie ktos moze jak wyglada ta droga, z tego co slyszalem ropczyce i pare miescin podtopilo. Czy sa utrudnienia w ruchu, moze gdzies podmylo droge, ewentualnie jakies objazdy?! Wybieram sie w weekend w okolice łancuta, a z telewizji i internetu nie wiele sie dowiedzialem.

Komentarz

• phoneman
      RS
      • 2008
      • 3374
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Śmiało możesz śmigać . Dk 4 przejezdna .

Komunikat Policji o wyłączonych drogach.

Nieprzejezdne są następujące drogi:

* W powiecie mieleckim: droga W-982 w Ziempniowie oraz most na Wisłoce w Gawłuszowicach (również droga W-982). Nieprzejezdne są także drogi w miejscowościach: Książnice, Zabrnie, Wampierzów, Wola Wadowska. W samym Mielcu nieprzejezdnych jest kilka bocznych ulic od strony Wisłoki.

* Nieprzejezdna jest ul. Warszawska w Tarnobrzegu, odcinek drogi wojewódzkiej łączącej Tarnobrzeg z Sandomierzem. Zamknięty jest odcinek drogi krajowej 77 z Sandomierza do Gorzyc oraz drogi wojewódzkiej nr 723 relacji Tarnobrzeg - Sandomierz. Zorganizowane są objazdy przez Grębów, Stale i Nagnajów oraz przez Gorzyce, Żupawę, Stale, Tarnobrzeg i Łoniów.

* Na terenie powiatu łańcuckiego wyłączone z ruchu są drogi: powiatowa w Białobrzegach na odcinku od skrzyżowania przy Urzędzie Gminy do mostu w kierunku Żołyni, odcinek drogi Dąbrówk i- Czarna, Kraczkowa - Albigowa. Zamknięta jest droga nr 881 (Łańcut - Sokołów Małopolski) w Czarnej, ulica 29 listopada w Łańcucie, a także most w Budach Łańcuckich.

* W powiecie stalowowolskim, na drodze krajowej nr 77 między Stalową Wolą a Sandomierzem zalecany jest objazd miejscowości Zaleszany (w kierunku na Sandomierz) przez Radomyśl i most na Wiśle w Annopolu.

* W powiecie rzeszowskim nieprzejezdne są drogi gminne relacji Mogielnica - Boguchwała, Babica - Lubenia – Błażowa oraz most w Trzebownisku (od strony giełdy w Załężu).

* W powiecie przemyskim od wczoraj zamknięty jest przejazd przez most na rzece Olszance w ciągu drogi powiatowej Krzywcza - prom, Olszany. Zamknięty jest również odcinek drogi między Kosienicami a Ciemięrzowicami w gminie Żurawica. Informację o stanie dróg w powiecie przemyskim znajdziesz tutaj.
      .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

konkretnie na temat dzieki
        Swoja droga moze sie gdzies wypaczymy na drogach lancuta :wink:
        daj link do Twojej Skodziny na forum bo nie wiem czy juz ja widzialem, a glupio sie przyznac, ale nie mam pojecia jak znalezc konkretny samochod konkretnego uzytkownika ops:

Komentarz

• phoneman
          RS
          • 2008
          • 3374
          • Octavia I (1U2)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Golas27, Nie jestem oklejony i nie dałem fotek lacze Ale jak będziesz w okolicy dawaj na priva. Jak by coś trzeba było
          .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

W taki razie bede pilnowal na forum jesli sie pojawia kiedys zdjecia. Powodzonka apa

Komentarz

Pracuję...