Czy wie ktos moze jak wyglada ta droga, z tego co slyszalem ropczyce i pare miescin podtopilo. Czy sa utrudnienia w ruchu, moze gdzies podmylo droge, ewentualnie jakies objazdy?! Wybieram sie w weekend w okolice łancuta, a z telewizji i internetu nie wiele sie dowiedzialem.
* W powiecie mieleckim: droga W-982 w Ziempniowie oraz most na Wisłoce w Gawłuszowicach (również droga W-982). Nieprzejezdne są także drogi w miejscowościach: Książnice, Zabrnie, Wampierzów, Wola Wadowska. W samym Mielcu nieprzejezdnych jest kilka bocznych ulic od strony Wisłoki.
* Nieprzejezdna jest ul. Warszawska w Tarnobrzegu, odcinek drogi wojewódzkiej łączącej Tarnobrzeg z Sandomierzem. Zamknięty jest odcinek drogi krajowej 77 z Sandomierza do Gorzyc oraz drogi wojewódzkiej nr 723 relacji Tarnobrzeg - Sandomierz. Zorganizowane są objazdy przez Grębów, Stale i Nagnajów oraz przez Gorzyce, Żupawę, Stale, Tarnobrzeg i Łoniów.
* Na terenie powiatu łańcuckiego wyłączone z ruchu są drogi: powiatowa w Białobrzegach na odcinku od skrzyżowania przy Urzędzie Gminy do mostu w kierunku Żołyni, odcinek drogi Dąbrówk i- Czarna, Kraczkowa - Albigowa. Zamknięta jest droga nr 881 (Łańcut - Sokołów Małopolski) w Czarnej, ulica 29 listopada w Łańcucie, a także most w Budach Łańcuckich.
* W powiecie stalowowolskim, na drodze krajowej nr 77 między Stalową Wolą a Sandomierzem zalecany jest objazd miejscowości Zaleszany (w kierunku na Sandomierz) przez Radomyśl i most na Wiśle w Annopolu.
* W powiecie rzeszowskim nieprzejezdne są drogi gminne relacji Mogielnica - Boguchwała, Babica - Lubenia – Błażowa oraz most w Trzebownisku (od strony giełdy w Załężu).
* W powiecie przemyskim od wczoraj zamknięty jest przejazd przez most na rzece Olszance w ciągu drogi powiatowej Krzywcza - prom, Olszany. Zamknięty jest również odcinek drogi między Kosienicami a Ciemięrzowicami w gminie Żurawica. Informację o stanie dróg w powiecie przemyskim znajdziesz tutaj.
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
konkretnie na temat dzieki
Swoja droga moze sie gdzies wypaczymy na drogach lancuta :wink:
daj link do Twojej Skodziny na forum bo nie wiem czy juz ja widzialem, a glupio sie przyznac, ale nie mam pojecia jak znalezc konkretny samochod konkretnego uzytkownika ops:
Komentarz