Są tacy są dlatego w pełni popieram moze szkoda niewielka ale jak to sie ładnie nazywa to szaragnie dobrego imienia klubu. Takze w pełni popieram woje. Fabia Club sie nie przyłączy bo sami mają problemy z gościem bo nie do końca sie z nim rozliczyli nie wdaje sie w szczegóły w kżdym razie nie są wobec niego czysci dlatego walczymy sami, ale i tak jest nas duzo.
OCP na Allegro ; o
Zwiń
X
-
mati160, ale o czym Ty wogóle mówisz... przecierz jeśli ktoś chce mieć logo, smycz, kubek czy jeszcze coś innego to wystarczy ze wejdzie na forum i może sobie kupić. a potem wszystko olać i się tu więcej nie pojawiać. Rozumiem gdyby było cos takiego, że musisz np mieć jakiś status na forum, żeby móc kupić cos takiego..ale nie ma. Więc ja to nie rozumiem tych niektórych wypowiedziOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Faktycznie moze troche przesadziłem, niby każduy moze mieć ale zwróćcie uwage na kluby takie jak na przykład Vectra klub tam trzeba uzyskać status klubowicza by dostać pewne rzeczy, dlatego nie zdarza sie by logo VKP lub cokolwiek podobnego trafiało na allegro. Fakt troche mi sie udzieliło ale ostatnio mam problemy z wypłatą odszkodowania po stłuczce i stąd ten bojowy nastrój. Takze przepraszma jeśli kogoś uraziłem i moze już sie nie bede odzywał w tym temacie i pozostawie to wam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112mati160, ale o czym Ty wogóle mówisz... przecierz jeśli ktoś chce mieć logo, smycz, kubek czy jeszcze coś innego to wystarczy ze wejdzie na forum i może sobie kupić. a potem wszystko olać i się tu więcej nie pojawiać. Rozumiem gdyby było cos takiego, że musisz np mieć jakiś status na forum, żeby móc kupić cos takiego..ale nie ma. Więc ja to nie rozumiem tych niektórych wypowiedzi.
Komentarz
-
-
Ale czy to że kolo sprzedaje te znaczki to nie jest w pewnym sensie okradanie forum???
Rozumiem że jakaś cześć kasy ze sprzedaży gadżetów idzie na utrzymanie forum.Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
ale zastanów się - kto kupi znaczek skoro nie ma pojęcia co to jest?przecież to bez sensu... a jeżeli wie co to jest - to znaczy ze był na forum i sie z nim utożsamia więc problemu nie ma...
I tu się mylisz. Jak jeszcze jeździłem octą, to miałem przypadek na CB, jak koleś (też octą) zapytał mnie skąd mam taki fajny znaczek zna grillu, bo on też by chciał taki mieć :P Oczywiście pojęcia nie miał co to jest OCP i nawet jak mu powiedziałem o klubie, to nie załapał o co kaman. Więc potwierdza to, że są oszołomy które chcą to mieć tylko dla lansu. :shock:Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mikolaj93Rozumiem że jakaś cześć kasy ze sprzedaży gadżetów idzie na utrzymanie forum."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
bez obrazy ale lubicie sobie problemy robić :lol:
[ Dodano: Czw 03 Cze, 10 21:23 ]
swoja drogą świetny znaczek maja chłopaki z fabii-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Purchawa, jak tylko zakończę dystrybucję podkładek (zostało mi 40 sztuk) to wyślę Ci zastawienie w excelu kto/co/ile + przelew na utrzymanie forum :wink:
Dużo osób piszę wezmę, wezmę a później cisza :roll:Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
Komentarz