Zamieszczone przez lonerr
Nowa zabawka i podziekowania dla Was
Zwiń
X
-
Nowa zabawka i podziekowania dla Was
Witajcie
Nie bylem pewien, w ktorym dziale moge splodzic ten watek, wiec poszedlem w slady kolegi pantol-a i wyladowalem w Offtopic.
Od wczoraj (formalnie od 2 tygodni, ale wczoraj odebralem) stalem sie posiadaczem nowej zabawki. Nie jest to co prawda Octavia, ale jej starsza siostra (brat?) Superb II. Niniejszym watkiem chcialbym serdecznie podziekowac wszystkim forumowiczom - to dzieki temu forum i przeczytaniu ogromnej ilosci postow moglem podjac kluczowe decyzje odnosnie wyboru marki, modelu i wyposazenia auta.
W szczegolnosci chcialbym podziekowac
- koledze Adamowi (adamza) za zalatwienie bardzo dobrego kredytu w BZ WBK Leasing i pomoc w czasie calej procedury. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
- koledze Andrzejowi (Andrev3) za namiary na posrednika Benefii - co prawda nie skorzystalem, ale dziekuje za bezinteresowna pomoc
- koledze Bartkowi (bl) - za wklad, dzieki ktoremu mozliwe bylo zawarcie transakcji.
<tryb_reklamowy_on>
Dziekuje takze dealerowi Ultima ze Zgorzelca za profesjonalna, wrecz VIP-owska obsluge.
Szczerze polecam ten salon, licze ze kiedys beda znizki dla OCP
<tryb_reklamowy_off>
Co do samego auta, to mimo panujacego upalu i duchoty, banan nie schodzi mi z twarzy.
Najwieksze wrazenie robi DSG, choc moglby ciut szybciej zrzucac bieg w dol (kickdown).
Po zrobieniu zaledwie 150km wiem juz co Skoda moglaby dolozyc w nastepnym roku modelowym - aktywny tempomat i dzienne LEDy - tego mi wyraznie brakuje. Poza tym jest super. Mam nadzieje, ze zgodnie z zapewnieniem dealera auto bedzie mi sluzylo dlugo i bezawaryjnie. Mam opcje przedluzenia gwarancji, ale pisaliscie tutaj, ze nie warto. Pozostaje zatem dbac o turbine i skrzynie i powinno byc git.
--
Pozdrawiam
Grzesiek
-
-
Gratulacje z nowego nabytku i długiego i bezawaryjnego użytkowania samochodu.Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
http://campaign.scania.com/v8/
Komentarz
-
Komentarz