Passat B7 z 1,2mln przebiegu...
Zwiń
X
-
Był już dzisiaj na facebooku
Czemu ma nie jeździć ?Serwisowany pewnie jak trzeba skoro ludzi woził regularnie więc nie miał prawa sie zepsuć na środku trasy bo wtedy by nie zarobił. Pierwszy silnik pewnie raz lub dwa wtryski zmienione i jazda dalej.
Jeden z Passatów B7 2.0 TDI którego sprzedałem z przelotem 130 000km prawie dwa lata temu przekracza już 300 000km i wszystko jest fabryczne pod maską. Facet robi okolice 80 000km rocznie. Dwumas się powoli odzywał jak właściciel był u mnie w listopadzie na praniu tapicerki. W zawieszeniu już było parę poprawek ale trudno żeby było inaczej.Octavia I Tour 1.9 TDI 2007
Passat B7 2.0 TDI 2013 Czarny Deep
-
-
a czytaliście uważnie ogłoszenie? "przy 950tyś został wymieniony słupek na zupełnie nowy bez przebiegu" - to przecież serce auta, które już zostało wymienione, choć i tak szacun, bo długo wytrzymał.....
a jak latał po autostradach, to sposób zużywania duuużo delikatniejszy niż np. w warunkach polskich - mam na myśli tapicerkę, zawias. Silnik zresztą też.Ostatnio edytowany przez sew1981; 6296.
Komentarz
-
-
Właśnie wczoraj na SB podsyłałem, przydałoby się zrobić ogólny wątek aut z dużymi przebiegami by nie robić kolejnych tematów (ten o Passacie co miał pół miliona kilometrów w dwa lata też gdzieś przepadł). Ogółem jestem pod wrażeniem, niesamowity przelot.Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
-
Nie wierze "w polskie" przebiegi poniżej 200 tkm za bardzo, tymbardziej na sprowadzane diesle. które latały np. we flotach dużych. Ale z drugiej strony....nie wiem kto takie auto kupi. Taxiberlin ma napis....czyli woził ludzi na lotnisko pewnie z zachodniopomorkiego berlinką pewnie....czy to same autostrady? no tak średnio....po drugie środek...po milionie mimo wszystko...., "wypierdziany" welur ma, a siedzenia wygniecione albo wymienione muszą być, albo ludzie prawie nie ważyli nic, nie wiem mając świadomość ilu ludzi przewinęło sie przez to auto jako że to taksa z takim nalotem.....Ja bym takiego czegoś nie kupił, na tej samej zasadzie co auta od mirasa kręconego, mimo, że szacun za podanie prawdziwego przebiegu dla sprzedawcy
Komentarz
-
-
Gość
Jesli ja zrobilem dostawczym po EU prawie 190tkm w ciągu 13 miesięcy( a przeciez wolne tez mialem i auto stalo) to jestem w stanie uwierzyć że nawet po Pl jak kierowcy się zmieniają na aucie to w rok wykreca więcej.Żaden wyczyn,takie auta więcej jadą niz stoją i dla normalnego użytkownika to nie do wyobrażenia ze mogą tyle kręcić km na rok.
Komentarz
Komentarz