Passat B7 z 1,2mln przebiegu...
Zwiń
X
-
Był już dzisiaj na facebooku
Czemu ma nie jeździć ? Serwisowany pewnie jak trzeba skoro ludzi woził regularnie więc nie miał prawa sie zepsuć na środku trasy bo wtedy by nie zarobił. Pierwszy silnik pewnie raz lub dwa wtryski zmienione i jazda dalej.
Jeden z Passatów B7 2.0 TDI którego sprzedałem z przelotem 130 000km prawie dwa lata temu przekracza już 300 000km i wszystko jest fabryczne pod maską. Facet robi okolice 80 000km rocznie. Dwumas się powoli odzywał jak właściciel był u mnie w listopadzie na praniu tapicerki. W zawieszeniu już było parę poprawek ale trudno żeby było inaczej.Octavia I Tour 1.9 TDI 2007
Passat B7 2.0 TDI 2013 Czarny Deep
-
-
a czytaliście uważnie ogłoszenie? "przy 950tyś został wymieniony słupek na zupełnie nowy bez przebiegu" - to przecież serce auta, które już zostało wymienione, choć i tak szacun, bo długo wytrzymał.....
a jak latał po autostradach, to sposób zużywania duuużo delikatniejszy niż np. w warunkach polskich - mam na myśli tapicerkę, zawias. Silnik zresztą też.Ostatnio edytowany przez sew1981; 6296.
Komentarz
-
-
Właśnie wczoraj na SB podsyłałem, przydałoby się zrobić ogólny wątek aut z dużymi przebiegami by nie robić kolejnych tematów (ten o Passacie co miał pół miliona kilometrów w dwa lata też gdzieś przepadł). Ogółem jestem pod wrażeniem, niesamowity przelot.Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
-
Nie wierze "w polskie" przebiegi poniżej 200 tkm za bardzo, tymbardziej na sprowadzane diesle. które latały np. we flotach dużych. Ale z drugiej strony....nie wiem kto takie auto kupi. Taxiberlin ma napis....czyli woził ludzi na lotnisko pewnie z zachodniopomorkiego berlinką pewnie....czy to same autostrady? no tak średnio....po drugie środek...po milionie mimo wszystko...., "wypierdziany" welur ma, a siedzenia wygniecione albo wymienione muszą być, albo ludzie prawie nie ważyli nic, nie wiem mając świadomość ilu ludzi przewinęło sie przez to auto jako że to taksa z takim nalotem.....Ja bym takiego czegoś nie kupił, na tej samej zasadzie co auta od mirasa kręconego, mimo, że szacun za podanie prawdziwego przebiegu dla sprzedawcy
Komentarz
-
-
Gość
Jesli ja zrobilem dostawczym po EU prawie 190tkm w ciągu 13 miesięcy( a przeciez wolne tez mialem i auto stalo) to jestem w stanie uwierzyć że nawet po Pl jak kierowcy się zmieniają na aucie to w rok wykreca więcej.Żaden wyczyn,takie auta więcej jadą niz stoją i dla normalnego użytkownika to nie do wyobrażenia ze mogą tyle kręcić km na rok.
Komentarz
Komentarz