kolega ma verso i mowiac delikatnie deska jest Plastykowa.... a pomijajac ten szczegol b.zadowolony z tym ze on ma benzynke...
Toyota Verso
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Rok z BagienA może Outlander ??
Tylko że to też nowość, za to mają już własne diesle
:arrow: http://www.mitsubishi.pl/cennik/ASX
:arrow: http://www.mitsubishi.pl/files/libra...er%20ASX_g.pdf (PDF)Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothModa jakaś czy co?
Zamieszczone przez Morgothraczej bezawaryjny i przede wszystkim znany serwisom.
Zamieszczone przez Rok z BagienA może benzyna ?? C-Max byłby w dobrej cenie.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomilto znany serwisom czy bezawaryjny :?:
Znany serwisom, czyli że go znają i umieją serwisować/przejrzeć, bo ten silnik ma już trochę latek, tylko moce mu podnoszono z 90 na 110, potem 116 i wreszcie 126 KM. Lepszy taki niż nowe wynalazki.
Zamieszczone przez tomilNatomiast podobno od września ma być nowy C-max na płycie podłogowej nowego Focusa, który ma być w przyszłym roku (podobno).Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Morgothale znane są przypadki wysypywania pomp i wtryskiwaczy, wtedy Toyota wini słabe paliwo.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZnajomy mechanik z ASO Toyoty mówił mi o wysypie padniętych wtryskiwaczy w dieslach podczas ostatniej zimy,a i turbiny też super trwalsze od naszych nie są.
Jeśli zaś chodzi o turbiny- ten sam producent, taka sama trwałość.It doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
-
Moze i diesle Toyoty pod wzgledem bezawaryjnosci beda lepsze od Fordowych ale napewno nie pod wzgledem kultury pracy, elastycznosci i przyjemnosci z jazdy. Ludzie bardzo sobie chwala 2.0TDCI w nowym Mondeo. Ponoc ten silnik jest tak elastyczny, ze idzie do przodu na kazdym biegu, a ma przecietna jak z dwoch litrow moc i moment obrotowy. Nie jestem ekspertem ale wyglada na to, ze razem ze skrzynia biegow tworza bardzo zgrane polaczenie. Zreszta wujas jako przedstawiciem handlowy tez jest bardzo zadowolony, znajomy mojego ojca S-MAXA w dieslu rowniez sobie chwali.
Na ulicy szybciej bym dostrzegl S-MAXA niz takie Verso.
Toyota wg. mnie oprocz tego, ze slawi sie bezawaryjnoscia niczym innym nadto niewyroznia sie sposrod innych ot. poprostu jest i jezdzi
Poprzednie Verso stylistycznie bardzo mi przypadalo do gustu, nowy design Toyoty jakos mnie niepowala na kolana.
tomil, jesli twoja sis chce byc jedna z wielu to niech kupuje nudna Toyote bo nic na sile przeciez tylko niech pozniej niemowi, ze jej nieostrzegales jak sie auto szybko znudzi i stwierdzi, ze chcialaby cos nowego :P
Kobiety juz tak maja i nawet Kinetic Design Forda tu chyba nie pomoze. Wkoncu to ona bedzie jezdzic tym autem nie ty :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomilDyzel, nie ma co ukrywać spali mniej.
tzn. spali mniej niz bena, ale na pewno to nie będzie jak w zwykłej osobówce.
a poza tym, to toyota IMO idealna marka dla kobiety, pasujesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekoctaviaWkoncu to ona bedzie jezdzic tym autem nie ty
Zamieszczone przez szkodaa poza tym, to toyota IMO idealna marka dla kobiety, pasuje
Dzięki wszystkim za opinie. Podsumowując: rabatów w Toyocie zero, przyjemność z jazdy chyba żadna, spalanie nie za ciekawe, ale auto pasuje do kobiety- cóż idealny wybór :roll:It doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomilZamieszczone przez MisiekoctaviaWkoncu to ona bedzie jezdzic tym autem nie ty
Zamieszczone przez szkodaa poza tym, to toyota IMO idealna marka dla kobiety, pasuje
Dzięki wszystkim za opinie. Podsumowując: rabatów w Toyocie zero, przyjemność z jazdy chyba żadna, spalanie nie za ciekawe, ale auto pasuje do kobiety- cóż idealny wybór :roll:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaprzez cały czas będziesz musiał wysłuchiwać jak to świetnie jej doradziłeśIt doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
-
Andrev3, ceny są zaje...iste, wyposażenie też
Teraz już tylko siostra musi położyć na wadze wszystkie oferty i wybrać to co jej najbardziej odpowiada. Ja jestem za S-maxem- w tej cenie i wyposażeniu demoluje ofertę na Toyotę.
Ale jak napisałem- nie zamierzam naciskać bo jeśli cokolwiek nie będzie pasowało (np. bo klima za słabo chłodzi, albo koła szumią) to do końca życia będzie na mnie obrażona.
Andrev3, dzięki za ofertę, tak czy owak dam znać jaką podjęła decyzję w sprawie auta- z tego co przed chwilą rozmawiałem pewnie w ciągu tygodnia.
A do wszystkich, którzy czytają ten wątek i zastanawiają się na kupnem Forda- ceny u kolegi Andrev3, są naprawdę fajne.It doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomilJa jestem za S-maxem- w tej cenie i wyposażeniu demoluje ofertę na Toyotę.
Zamieszczone przez tomilceny u kolegi Andrev3, są naprawdę fajnesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaja też bym na to stawiał, ale dlatego, że to auto naprawdę jeździ a nie się przewraca i nie jest gejo ani tatusiowozem
Zamieszczone przez szkodanie no, to to wiemyIt doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomilA Octa do której kategorii należy- dziadkowóz :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez tomilJakbyś zobaczył te ceny, to byś miał :shock:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomilChciałbyś Puga? Poza tym napisałem- tylko diesel.
Co do "tylko diesel" po wody mogą być różne. Jedni myśla, że jest tańszy w utrzymaniu, ale to mit przy obecnych cenach paliw i skomplikowaniu części. Chyba że ktoś tylko jeździ i wykręca tysiące km rocznie. Inni chcą żeby silnik był elastyczny i dawał frajdę z jazdy, bez konieczności kręcenia silnika, o! wtedy turbobenzynka jest idealna.
Anyway, skoro ma być diesle, to ... Pug też ma diesla
Zamieszczone przez AdamBturbiny też super trwalsze od naszych nie są. :wink:
Zamieszczone przez MisiekoctaviaNa ulicy szybciej bym dostrzegl S-MAXA niz takie Verso.
Zamieszczone przez szkodasamochód kupuje się oczami wbrew pozorom
Skoro ostateczna finałowa rozgrywka ma się odbyć pomiędzy S-Maxem i Verso, to ... no cóż, żaden nie jest idealny, ale - sorry Toyka - wybrałbym Forda.Morgoth
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothJedni myśla, że jest tańszy w utrzymaniu, ale to mit przy obecnych cenach paliw i skomplikowaniu części.
ale są nienormalni, jak mój wujo -> O2 1,9TDI, Ambiente, auto ma ze 3 lata, nakręcił pewnie 60kkm i niedługo będzie na sprzedaż :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaale są nienormalni, jak mój wujo -> O2 1,9TDI, Ambiente, auto ma ze 3 lata, nakręcił pewnie 60kkm i niedługo będzie na sprzedaż :lol:Morgoth
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZamieszczone przez szkodaale są nienormalni, jak mój wujo -> O2 1,9TDI, Ambiente, auto ma ze 3 lata, nakręcił pewnie 60kkm i niedługo będzie na sprzedaż :lol:
a tak dostaje w dupę finansowo i jeszcze nic z tego nie ma, dla mnie to nie jest normalne, tylko źle skalkulowane, auto nie było kupowane z miłości do diesla, tylko "dla oszczędności" :lol:
więc to nie jest subiektywne bajdurzenie.
tak to jest jak ktoś mnie nie chce posłuchać :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz