A czy ten Samsung PS43E450 rozni sie od PS51E450 tylko wielkoscia?
Wybór TV
Zwiń
X
-
ja zapłaciłem gdzieś tyle w media expert i tam to się opłaca w porównaniu do media markt. Mają tez ubezpieczenie w razie uszkodzenia mechanicznego,np jak ci dziecko rozwali TV. Np. jak ci się zepsuje TV w czwartym roku to oddają tyle co był wart w dniu zakupu.Na takich warunkach kupiłem TV w styczniu.
Komentarz
-
-
panowie poszukuję nowego tv
parametry jakie mnie interesują to full HD i 50 cali wzwyż. nie musi mieć tych wszystkich bajerów typu smart bo nie korzystam. interesuje mnie tv tylko 2d. 3d nie będzie oglądane. polecacie coś? na dzień dzisiejszy najciekawszą opcją wydaje sie LG 50pn6500 plazma za ok 2 tys. fakt że ma tylko 2 wyjścia hdmi ale i z tym można sobie poradzić za pomocą przełącznika. coś lepszego ew większego za niedużo więcej znajdę. nie chce wydawać 3-4 tys bo to moim zdaniem głupota w tych czasach gdzie z roku na rok wszystko idzie tak do przodu i taniejeBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszHej.Szukam TV LED,40-42
1. Odległość od ekranu: 3-4m
[ Dodano: Nie 10 Lis, 13 20:52 ]
Zamieszczone przez blackrsfull HD i 50 cali wzwyż. nie musi mieć tych wszystkich bajerów typu smart bo nie korzystam. interesuje mnie tv tylko 2d. 3d nie będzie oglądane. polecacie coś? na dzień dzisiejszy najciekawszą opcją wydaje sie LG 50pn6500 plazma za ok 2 tys.
Bo ja mam od niedawna i bardzo mi się to podoba. Jak coś (jakiś serial/ kabaret/ program etc) przegapię/nie mogę obejrzeć to szukam w vod i oglądam w dowolnym momencie.
BTW taka plazma to chyba ze dwa razy więcej prądu "bierze" niż LED a w Auchan widziałęm Toshibę 50" za 2500 (jeśli rzeczywiście nie chcesz Smarta)
Komentarz
-
-
nie mam smart ale nie czuje bym tego potrzebował. jak coś chce obejrzeć a mnie nie ma to nastawiam nagrywanie.
wiem że plazmy to klasa b ale płacic za leda tej wielkości kilka stów wiecej to trzeba kilka lat oglądać dużo żeby sie w rachunkach wyrownałoBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez t271828taka plazma to chyba ze dwa razy więcej prądu "bierze" niż LED
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsczyli jaka to oszczędność w ciągu roku?
musisz się pośpieszyć, bo plazmy mają zniknąć z półek sklepowych. No i polecam kalibrację po kupnie, naprawdę warto.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11dwie flaszki mniej wypijesz w ciągu roku, ale obraz z plazmy zmiażdży ci suty :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 11 Lis, 13 12:43 ]
80Wx5h/dzieńx365dni = 146000 W = 146 kWx0,6 zł (cena energii z przesyłem) =87,6złOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
dziki panowie wiec bardziej sie moim zdaniem opłaca plazme za 2 tys niż leda za ponad 3. a tak jak kolegi pisał za 5 lat pewnie wymiana tak jak to teraz jest chociaż 6 letni lg lcd sie nie psuje więc idzie do sypialni
mirek ta kalibracja faktycznie coś daje?BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
mirek ta kalibracja faktycznie coś daje?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez t271828Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez t271828taka plazma to chyba ze dwa razy więcej prądu "bierze" niż LED
Średni realny pobór prądu mojej plazmy ST50 42' to ok. 200W (od 80 do ponad 300W), czyli przy moim oglądaniu ok. 20 zł
na miesiąc. W stanie czuwania niecałe 0,2W ". Ale nie żałuję wyboru, gdyż obraz jest rewelacyjny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11blackrs, upewnij się, ze wybrany przez Ciebie TV (nie ważne jaki) obsługuje wszystkie rodzaje dźwięku , szczególnie DTS i kodeki filmów, bo może się okazać, że będziesz miał do obejrzenia film na dysku z dźwiękiem DTS i będzie problem.
Zamieszczone przez mirek_p11blackrs, miałem przeprowadzoną kalibrację i różnica jest kolosalna
ogólnie spoko wszystkie urządzenia w domu mam A++ lub A+++ wiec tv może być BBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
Komentarz