Maicroft, ja z 3D będę korzystał okazjonalnie jedynie, chciałem plazmę Panasonica właściwie jedynie dla jakości obrazu.
Wybór TV
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BADYLFlacha, generalnie TV z niezłymi pompowtryskami ale 55cali??? tata musi mieć duuuży saalon :wink: gdybym dziś kupował TV to na pewno bnie z 3D bo i po co....najważniejsze by miał możliwość odtwarzania filmów i zdjęć oraz neta...reszta nie ważna :wink:a salon tak cos ponad prawie 30 m2 i odleglosc od TV okolo 4 metry wiec mysle ze ok. Ja ci powiem ze mam 40 cali u siebie i pokoj podobny to moj tv ginie mi na scianie
. W przyszlym roku zmieniam na 50 albo 55 cali.
Jesli chodzi o 3d to coraz wiecej tv to oferuje czy chcesz czy nie. Mysle ze niedlugo nie bedzie wogole tv ktore nie beda mialy 3d. Swoja droga to uzywac nie trzeba a miec mozna i raz na jakis czas sprobowac co w 3d zobaczycRenault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLZamieszczone przez FlachaSwoja droga to uzywac nie trzeba a miec mozna i raz na jakis czas sprobowac co w 3d zobaczyc. Wiem ze na razie malo jest tego 3d ale cos tam sie znajdzie
.
Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Jeśli ktos się jeszcze zastanawia nad plazmą Panasonica to szczerze polecam taki wybór. Poprzedni telewizor wydaje się być jakby z poprzedniej epoki, muszę dokupić tylko dłuższe kable do konsoli żeby wszystko ostatecznie podłączyć i ocenić efekt. No i jeszcze coś odnośnie przekątnej, naprawdę rozmiar ma znaczenie, lepiej poczekać i dołożyć do większego.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainJeśli ktos się jeszcze zastanawia nad plazmą Panasonica to szczerze polecam taki wybór. Poprzedni telewizor wydaje się być jakby z poprzedniej epoki, muszę dokupić tylko dłuższe kable do konsoli żeby wszystko ostatecznie podłączyć i ocenić efekt. No i jeszcze coś odnośnie przekątnej, naprawdę rozmiar ma znaczenie, lepiej poczekać i dołożyć do większego.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainJeśli ktos się jeszcze zastanawia nad plazmą Panasonica to szczerze polecam taki wybór. Poprzedni telewizor wydaje się być jakby z poprzedniej epoki, muszę dokupić tylko dłuższe kable do konsoli żeby wszystko ostatecznie podłączyć i ocenić efekt. No i jeszcze coś odnośnie przekątnej, naprawdę rozmiar ma znaczenie, lepiej poczekać i dołożyć do większego.Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoJa mam Plazmę 3D i LEDa Samsunga. Jakbym wybierał jeszcze raz to już bym więcej nie wziął plazmy.
Ile luda tyle opinii, tyle różnych gustów.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainmacherstudio, PANASONIC TX-P42ST50E dokładasz 200 PLN i cieszysz się czymś moim zdaniem lepszym.
mikolaj, PANASONIC TX-P50ST50E droższy jedynie o 100 kilka złotych.
Komentarz
-
-
Uległem i wreszcie zamieniłem 28 calowego Elemisa CRT na PANASONIC TX-P42ST50E. Zamówiłem jeszcze 2 pary okularków samsunga (4100), gdyż są 3x tańsze od panasonica, a ponoć współpracują z tą plazmą równie dobrze. Co do jakości obrazu na razie nie mówię nic, gdyż do tej pory nie miałem większego kontaktu z LCD/Plazmami a po drugie w HD mam na razie tylko TVP1.
Komentarz
-
Komentarz