Akurat na dźwięk zwracam najmniej uwagi bo za to u mnie odpowiadać będzie amplituner z głośnikami, które już są, więc raczej mi nie potrzebne jakieś soundbary czy telewizor z super głośnikami,
Wybór TV
Zwiń
X
-
Koledzy jaki TV polecicie teraz led , jest kino domove JVC z DVD wiec gdziek ma znaczenie poboczne .
Wzna aby sie na szafce zmiescil tz maxymalna szerokoć (nie przekątna) 110-115cm
- wbudowane WIFi
- Smart
- i inne takie bajery
- podpiety bedzie do Nki i kina domowgo JVC
Coś w kwestii matrycy obecnie byście polecili jestem w tyle teraz bo swoj tv zmienialem 2-3 lata temy a sytarzy ponad 5 lat temu
Komentarz
-
-
Ja również jestem na etapie wyboru TV i moją uwagę przykuł Sony:
Obecnie posiadam dwa telewizory LCD Sharp i jestem strasznie zadowolony, ale na tą chwilę Sharp w tej klasie cenowej nie proponuje niczego ciekawego. Chyba, że kiepsko szukam.
Ktoś się może wypowiedzieć, czy ten Sony faktycznie jest ok? W necie same peany pochwalne.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11Ja również jestem na etapie wyboru TV i moją uwagę przykuł Sony:
Obecnie posiadam dwa telewizory LCD Sharp i jestem strasznie zadowolony, ale na tą chwilę Sharp w tej klasie cenowej nie proponuje niczego ciekawego. Chyba, że kiepsko szukam.
Ktoś się może wypowiedzieć, czy ten Sony faktycznie jest ok? W necie same peany pochwalne.
Komentarz
-
-
Moj LG wszystko lyka, nawet MOV z kamerki odtwarza.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
AdamB, mkv puszczalem, ale z jakim dzwiekiem to nie wiemBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Może podziele się opinią na temat swojego zakupu:
Samsung 40'' h5500
zastapił lcd samsunga 32'' model lb
Obraz bajka , smart dla mnie jest nowościa ale jak narazie działa jak nalezy.
Z minusów słaby dzwiek w porównani do starego lcd (nadrabiam braki kinem domowym
jak ktoś szuka tv z wifi bez 3d to polecam ten model
w przyszłym tygodniu dotrze do mnie samsung 50''h5000 zdam relacje z uzytkowania
Komentarz
-
-
Muszę coś wybrać dla syna. Miałem samsunga, obecnie lg LG ma lepszą jakość obrazu, Samsung ma najlepszy smart. Następnym tv miał być inny tv, ale tak przeglądam i chyba te dwie marki przodują w dalszym ciągu.
Ze względu że to dla syna to musi mieć.
1 32"
2 fullhd
3 smarttv
4 wifi wbudowane
5 3/4 Hdmi parę usb
5 Najlepiej bez 3D (zdrowiej będzie) i nie potrzebie robi cenę
Kupował ktoś ostatnio coś podobnego żeby doradzić??"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
AdamB, przegladarka jest otwarta
adresy wpisuje z klawiatury i otwieraja sie wszystkie strony :wink:
[ Dodano: Nie 04 Sty, 15 15:36 ]
krissos, kupiłem 40 h5500 ale pierwotnie szukałem 32 dla dziecka i skupilem sie na tym samym modelu pojedz do mm lub saturna sa tam 32 i potestuj na miejscu.
ja mam swoj od 31.12 wiec zbyt wiele nie moge o nim napisac oprocz tego ze dziala :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
krissos, Jako że to ma syn oglądać i ma być dla niego to warto aby TV miało obsługę dźwięku DTS z plików odtwarzanych z USB. Bo bez tego 90% filmów mkv nie będzie miało dźwięku w TV. Philips w porównaniu do Samsunga jest wolniejszy, obraz gorszy i dużo wolniej myśli.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
AdamB, masz moze jakas probke mkv z dts? Nie wiem czy moj to obsluguje a dzisiaj sprawdzilem i wiekszosc filmow, ktore mam na dysku podpietym to wlasnie mkv. Tylko nie wiem jaki maja dzwiek a dzialaja wszystkie filmy.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBkrissos, Jako że to ma syn oglądać i ma być dla niego to warto aby TV miało obsługę dźwięku DTS z plików odtwarzanych z USB. Bo bez tego 90% filmów mkv nie będzie miało dźwięku w TV. Philips w porównaniu do Samsunga jest wolniejszy, obraz gorszy i dużo wolniej myśli.
@RABIN, Tez się zastawiałem nad tym modelem h5500, ale w sumie znalazłem trochę drożej 32 Samsung UE32H6400, a za czym kupimy to pewnie trochę stanieje. Szkoda że ma 3D, a po za tym ma wszystko najlepiej rozbudowane."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Gość
krissos, mam Samsunga tylko 40 cali i serii UE F6320 technicznie gorsze parametry (np.odswiezanie 200 i procesor dwurdzeniowy chyba), a naprawde warty uwagi, mysle ze ten z Twojego linka bedzie wporzadku. Nigdy nie uwazalem ze 3D bedzie mi potrzebne i w sumie nie jest, ale naprawde czasem swietnie ogladnac film w 3d na tym telewizorze (pozatym zaplacilem tyle ile uwczesnie za sony czy lg bez 3d), w dodatku dobry film 3d nie wyglada gorzej niz w kinie, jedyna roznica to wielkosc obrazu i dzwiekCzyta wszystko, fajne Smart TV i bardzo dobrze wspolpracuje z laptopem przez wifi. Odtwarzam z laptopa do TV lub przegladam zawartosc laptopa na TV, zero przyciec, dodatkowo dolaczone dwoje okularow aktywnych. Ostatnio do telewizji cyfrowej zamiast dekoderow zalozylismy karty i na samsungu wszystko chodzi czysto, a Sharp Aquos miewa problemy z obrazem.
Komentarz
Komentarz