Akurat na dźwięk zwracam najmniej uwagi bo za to u mnie odpowiadać będzie amplituner z głośnikami, które już są, więc raczej mi nie potrzebne jakieś soundbary czy telewizor z super głośnikami,
Wybór TV
Zwiń
X
-
Koledzy jaki TV polecicie teraz led , jest kino domove JVC z DVD wiec gdziek ma znaczenie poboczne .
Wzna aby sie na szafce zmiescil tz maxymalna szerokoć (nie przekątna) 110-115cm
- wbudowane WIFi
- Smart
- i inne takie bajery
- podpiety bedzie do Nki i kina domowgo JVC
Coś w kwestii matrycy obecnie byście polecili jestem w tyle teraz bo swoj tv zmienialem 2-3 lata temy a sytarzy ponad 5 lat temu
Komentarz
-
-
Ja również jestem na etapie wyboru TV i moją uwagę przykuł Sony:
Ai libertatea sa alegi din milioane de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii, imbracaminte si incaltaminte la Super Pret sau cu plata in rate. Livrare rapida la easybox, Instant Money Back la retur, garantia produselor.
Obecnie posiadam dwa telewizory LCD Sharp i jestem strasznie zadowolony, ale na tą chwilę Sharp w tej klasie cenowej nie proponuje niczego ciekawego. Chyba, że kiepsko szukam.
Ktoś się może wypowiedzieć, czy ten Sony faktycznie jest ok? W necie same peany pochwalne.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11Ja również jestem na etapie wyboru TV i moją uwagę przykuł Sony:
Ai libertatea sa alegi din milioane de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii, imbracaminte si incaltaminte la Super Pret sau cu plata in rate. Livrare rapida la easybox, Instant Money Back la retur, garantia produselor.
Obecnie posiadam dwa telewizory LCD Sharp i jestem strasznie zadowolony, ale na tą chwilę Sharp w tej klasie cenowej nie proponuje niczego ciekawego. Chyba, że kiepsko szukam.
Ktoś się może wypowiedzieć, czy ten Sony faktycznie jest ok? W necie same peany pochwalne.
Komentarz
-
-
Moj LG wszystko lyka, nawet MOV z kamerki odtwarza.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
AdamB, mkv puszczalem, ale z jakim dzwiekiem to nie wiemBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Może podziele się opinią na temat swojego zakupu:
Samsung 40'' h5500
zastapił lcd samsunga 32'' model lb
Obraz bajka , smart dla mnie jest nowościa ale jak narazie działa jak nalezy.
Z minusów słaby dzwiek w porównani do starego lcd (nadrabiam braki kinem domowym
jak ktoś szuka tv z wifi bez 3d to polecam ten model
w przyszłym tygodniu dotrze do mnie samsung 50''h5000 zdam relacje z uzytkowania
Komentarz
-
-
Muszę coś wybrać dla syna. Miałem samsunga, obecnie lg LG ma lepszą jakość obrazu, Samsung ma najlepszy smart. Następnym tv miał być inny tv, ale tak przeglądam i chyba te dwie marki przodują w dalszym ciągu.
Ze względu że to dla syna to musi mieć.
1 32"
2 fullhd
3 smarttv
4 wifi wbudowane
5 3/4 Hdmi parę usb
5 Najlepiej bez 3D (zdrowiej będzie) i nie potrzebie robi cenę
Kupował ktoś ostatnio coś podobnego żeby doradzić??"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
AdamB, przegladarka jest otwarta
adresy wpisuje z klawiatury i otwieraja sie wszystkie strony :wink:
[ Dodano: Nie 04 Sty, 15 15:36 ]
krissos, kupiłem 40 h5500 ale pierwotnie szukałem 32 dla dziecka i skupilem sie na tym samym modelu pojedz do mm lub saturna sa tam 32 i potestuj na miejscu.
ja mam swoj od 31.12 wiec zbyt wiele nie moge o nim napisac oprocz tego ze dziala :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
krissos, Jako że to ma syn oglądać i ma być dla niego to warto aby TV miało obsługę dźwięku DTS z plików odtwarzanych z USB. Bo bez tego 90% filmów mkv nie będzie miało dźwięku w TV. Philips w porównaniu do Samsunga jest wolniejszy, obraz gorszy i dużo wolniej myśli.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
AdamB, masz moze jakas probke mkv z dts? Nie wiem czy moj to obsluguje a dzisiaj sprawdzilem i wiekszosc filmow, ktore mam na dysku podpietym to wlasnie mkv. Tylko nie wiem jaki maja dzwiek a dzialaja wszystkie filmy.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBkrissos, Jako że to ma syn oglądać i ma być dla niego to warto aby TV miało obsługę dźwięku DTS z plików odtwarzanych z USB. Bo bez tego 90% filmów mkv nie będzie miało dźwięku w TV. Philips w porównaniu do Samsunga jest wolniejszy, obraz gorszy i dużo wolniej myśli.
@RABIN, Tez się zastawiałem nad tym modelem h5500, ale w sumie znalazłem trochę drożej 32 Samsung UE32H6400, a za czym kupimy to pewnie trochę stanieje. Szkoda że ma 3D, a po za tym ma wszystko najlepiej rozbudowane."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Gość
krissos, mam Samsunga tylko 40 cali i serii UE F6320 technicznie gorsze parametry (np.odswiezanie 200 i procesor dwurdzeniowy chyba), a naprawde warty uwagi, mysle ze ten z Twojego linka bedzie wporzadku. Nigdy nie uwazalem ze 3D bedzie mi potrzebne i w sumie nie jest, ale naprawde czasem swietnie ogladnac film w 3d na tym telewizorze (pozatym zaplacilem tyle ile uwczesnie za sony czy lg bez 3d), w dodatku dobry film 3d nie wyglada gorzej niz w kinie, jedyna roznica to wielkosc obrazu i dzwiekCzyta wszystko, fajne Smart TV i bardzo dobrze wspolpracuje z laptopem przez wifi. Odtwarzam z laptopa do TV lub przegladam zawartosc laptopa na TV, zero przyciec, dodatkowo dolaczone dwoje okularow aktywnych. Ostatnio do telewizji cyfrowej zamiast dekoderow zalozylismy karty i na samsungu wszystko chodzi czysto, a Sharp Aquos miewa problemy z obrazem.
Komentarz
Komentarz