Zamieszczone przez krissos
Wybór TV
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez krissosPrzed świętami mam zamiar zakupić w końcu TV do pokoju syna
Zostały po selekcji dwa modele. Zamówiłem je do sklepu przez internet, bo nie ma ich na stanie. Maja przyjść w czwartek więc się udam i muszę się zdecydować na jeden. Ten Samsung jak zamawiałem przez internet to cena była 1890zł i taka widnieje do zapłaty w systemie, teraz podnieśli cenę. Więc różnica cenowa jest 190zł
Ps. Zapomniałem dodać że tv będzie głównie do konsoli i oglądania bajek z dekodera oraz internetu.
W Euro anuluj lub nie odbieraj zamówienia i ciesz się oglądaniem TV w niższej cenie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez versoWłaśnie sprawdziłem i ten Samsung (UE32H6410) w MM kosztuje: 1899PLN - bony 3x50PLN = 1749PLN, czyli da się taniej... :P
W Euro anuluj lub nie odbieraj zamówienia i ciesz się oglądaniem TV w niższej cenie
Który ma lepsze "input lag" jak to sprawdzić?"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osPany... ma ktoś z Was TV LG 42LB650V ?"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osma ktoś z Was TV LG 42LB650V ?
Zamieszczone przez doctoreJeśli mogę coś doradzić w sprawie TV, to moim zdaniem należy skupić się na SONY.
piotrek_os, bierz LG :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_oskrissos, w/g Ciebie warto go brać?
Jeśli chodzi Ci o 3D to w lg najtańsze i najmniej oczy cierpią."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
poszukuje tv w kwocie do 2 tys zł najlepiej. tv bedzie głównie do oglądania filmów z laptopa lub dysku zewnętrznego , czasem sport i programy DVB-T. przeglądając troche interenet trafiłem na taki model samsunga.
Samsung UE40H6400
ktoś może sie wypowiedzieć? może ktoś akurat taki używa ?OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Nexus6, przeglądałem troche w necie i zbiera niezłe opinie i parametry ma nie takie złe wiec mysle ze powinien byc ok.
Klima, około 3,5 max 4 wiecej raczej gabaryt pomieszczenia nie pozwoli dlatego myslałem własnie o 40" no może 42" jak by była jakas ciekawa propozycja w tym budżecie
tak jak mówiłem najbardziej zalezy mi na filmach z laptoa, pen drive-a i innych zewnętrznych żródeł. troche sportu i kilka programów z dvb-t sporadycznie. nie wiem jak to jest z tym 3d innymi bajerami. musze jeszcze doczytac dokladnie co on posiada ciekawego i do czego mi sie to może przydać.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez doctoreJeśli mogę coś doradzić w sprawie TV, to moim zdaniem należy skupić się na SONY.
Samsung UE40H6400 posiada dużo dobrych opinii,ale z tego co wiem to nie jest obecnie produkowany.Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez witachuKlima, około 3,5 max 4 wiecej raczej gabaryt pomieszczenia nie pozwoli dlatego myslałem własnie o 40" no może 42" jak by była jakas ciekawa propozycja w tym budżecie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Klimawitachu napisał/a:
Klima, około 3,5 max 4 wiecej raczej gabaryt pomieszczenia nie pozwoli dlatego myslałem własnie o 40" no może 42" jak by była jakas ciekawa propozycja w tym budżecie
To co mogę zasugerować, to zwiększenie budżetu do 2500zł i 48" J6200. Przy odległości 3,5m 40" będzie zdecydowanie za mały, szczególnie przy FHD.
http://www.ceneo.pl/29606881 - czy takiego miałes na myśli?OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
Komentarz