szkoda, chyba trzeba bedzie zmienic zamowienie u leszkamw na 7opon :szeroki_usmiech
chyba nie duza dziura,moze da sie zalepic i dojezdzic do konca lata..
a tak wogole to na czym rozwalona :?:
uuuu kurcze... ja miałem podobnie ale w Fuldzie letniej, przy delikatnym - bardzo delikatnym cofaniu lekko najechałe mna krawężnik i bardzo podobne uszkodzenie opony było (tylko może troszkę mniejsze) też się lekko :klnie: ...pojechałem do znajomego oponiarza żeby na to zerknął lub ew skleił...mówił, że jeśli struktura lub włókna pod spodem nie uszkodzone to aż tak wielkiej tragedi nie ma..choć niestety uważać na oponę będzie trzeba i oczywiście jeśli zajdzie potrzeba to wymienić :?
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Pozostaje wrzucić na zapas, prawie jak dojazdówka.
obstawiam kierunek -> śmietnik
Puść przez Allegro. Moją też dziurawą z boku kupił handlarz samochodami, który potrzebował zamienić oponę rozerwaną na dziurawą (lepiej podobno wygląda...)
Szkoda, koledzy pewno mogą pomóc w temacie :wink: . Potem klikniesz pomógł i będzie git. Oczywiście mówie o bujawkach, bo reszta we własnym zakresie :szeroki_usmiech
chyba ciągle jestem w tym najlepszym :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pią 13 Sie, 10 16:51 ]
Zamieszczone przez winni77
Może nie ma wybulone, ale z tego co zdążyłem poznać Szkode, jego styl jazdy raczej wyklucza podejmowanie takiego ryzyka :idea:
styl jak styl, ale ja tak nie mogę, bo psuje mi to cały spokój jazdy, ciągłe zastanawianie się czy coś się nie stanie, nawet jeżeli są małe szanse, na pewno opona w tym miejscu jest osłabiona, a ta dziura jest naprawde bardzo głeboka, idzie pod kątem.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
szkoda, bo Ty taka dziada jesteś, ani jeździć nie umiesz, ani bujawki zrobić... o dzieciach już nie wspomnę :twisted:
Jak chcesz to ja Ci we wszystkim pomogę :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz