Patrząc na tą całą sprawę można by odnieść wrażenie, że żyjemy w dostatnim kraju, który może sobie pozwolić na zajmowanie się takimi 'poważnymi' sprawami, bo prawdziwe problemy zostały już załatwione.
Ja bym tych 'zwolenników' i 'przeciwnikow' razem w kosmos wystrzelił
Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
no prawie...bo ma ograniczony promień rażenia...ale przecież ostał nam się jeszcze jeden Tupolew...kupić im bilet w jedną stronę na Madagaskar i po sprawie...( tak myślę, jak to dobrze, że nie każą mi tego oszołomstwa rozganiać... :hmm serce słabe i nerwy już nie te co kiedyć :zastrzelic)
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Dla mnie sytuacja się zakończyła gdy odsłonili tablice jest coś co pozostawia pamięć o ofiarach i tyle. A jak dobrze kojarzę to, to wszystko zaczęło się bo ktoś tam chciał aby była pamięć po ofiarach. Także już jest.
Zobaczycie, że to wszystko odbije się czkawką dla PO i PiS'u.
Mnie to zastanawia dlaczego chca pomnik tam... Skoro będzie na powązkach w Warszawie :roll:
I ciekawi mnie dlaczego nikt nie chce powalczyc o pomnik pod smoleńskiem? :roll:
Jedyna opcja jaka mi przychodzi do głowy... to fakt iż Lecha pochowano w Kraku a warszawskie ugrupowanie moherowych beretów nie chce jeździć czcic kaczora na Wawelu...
Zresztą Jarek też zamiast na Wawel pojechac to pod krzyzem kwiaty złożył... Tam kogoś zabili jak byłem na urlopie? czy Mu mu tez się do Kraka jechac nie chciało? EIC jedzie 2-3 godziny wiec co za problem
Zreszta winne sa też media... "Tablica ku czci Ofiar"... a potem rodziny ofiar się buntują że im nikt nic nie powiedział. Przeciez to jest tablica na pamiątke krzyza i żałoby... Ku czci ofiar za grube pieniądze będzie pomnik.
Śmieszy mnie też i troche smuci że w to wszystko PiS wkręcił małżonke Gosiekwsiego...
Ale to może dlatego że media wyciągneły jego list to MONu gdzie dziwował się jakto pilot może odmówić prezydentowi wykonania rozkazu i dostac za to jeszcze odznaczenie.
Najbardziej mnie rozwaliła jak skrytykowała fakt ze: "na Powązkach gdy powstanie pomnik to wszystkie mogiły będa jednakowe jakby to był jakis cmentarz wojskowy".
Przeciez nikt nikogo nie zmuszał by chowac Gosieksiego we wspólnej krypcia... a wiadomo ze pomnik/wspólna mogiłą musi byc jednalita a nie ze wszystko nedzie czarne a ona przywali Gosiewskiemu różową piramide.
Chcieli go sobie pochować na wawelu, to w pociągi do Krakowa i tam się modlić.
No tak w Krakowie nam tylko potrzeba więcej takich.... I tak ktoś nam zrobił na złość i go tutaj pochował... Może mi brat też załatwi pochówek na Wawelu...
b707, bo to ostatni przyczółek pislamu, pałac był ostatnim bastionem a tu zostało parę metrów kw, na chodniku przed pałacem, walka będzie do ostatniego żołnierza
shado, no offence, ale jak już go macie to nie każcie innych tym dobrodziejstwem tego inwentarza :twisted:
Chcieli go sobie pochować na wawelu, to w pociągi do Krakowa i tam się modlić.
hola hola bez takich
moim zdaniem to dobrą zabawę mają władze dlatego nie kończą jeszcze tej "farsy" która się odbywa w Warszawie. Jak im się znudzi to potraktują gazem i rozproszą tą bandę "terrorystów". A miejsce krzyża to chyba jest w kościele i reklama piwa na Hotelu Forum
moim zdaniem to dobrą zabawę mają władze dlatego nie kończą jeszcze tej "farsy" która się odbywa w Warszawie. Jak im się znudzi to potraktują gazem i rozproszą tą bandę "terrorystów"
moim zdaniem są totalnie bezradni i to jest żenujące.
z drugiej strony to od kilku tygodni mówi się tylko o tym, więc np. podwyżka vatu przejdzie bez echa, można by jeszcze parę rzeczy pociągnąć, w erze krzyża wszystko wolno :lol:
ogólna żenka.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
PiS i Kaczor - maja wpływ na tych ludzi ale nie zakończa tego i wolą atmosfere podsycac a tamtych umacnian w działaniu... Dlaczego? Bo kompromotuje to władz i pozwala Jarkowi realizowac swoje zakompleksione cele.
PO - sie kompromituje... Boji sie podjąć działania... dlaczego? No właśnie?
Lewica - coś tam niby robi jest przeciw ale w zasadzie nic nie robi.
Kościół - też boji się podjąć inicjatywe. Zresztą na tych ludzi chyba nie ma wpływu... Nawet jakby chcieli to by ich od sztanów wyzwano. Bo ojciec jest tylko jeden... Rydzyk:P
Ludzie? W większości patrzą i się śmieją..
Mało kto natomiast Sobie zdaje że ten cyrk kosztuje już miasto cos koło 300tys... Policja zamiast pilnowac porządku siedzi pod pałacem
W zasadzie zastanawiam się... bo po ostatniej wypowiedzi paru policjantów można było wyczuć że maja oni tego tak dość że sami zaczną wkońcu z tym walczyć.
Siłą? Może... Mandaty? Nie glupi pomysł.
pzdr
Panowie,
uważajcie co piszecie , przeczyta to Jarek i się obrazi (jak zawszę) a w ramach przeprosin od nie wdzięcznego społeczeństwa zażąda kolejnego pomnika, tym razem dla siebie i co nam biednym szaraczkom pozostanie, będziemy musieli zburzyć Kolumnę Zygmunta i w to miejsce postawić Wicie jak jedzie na kocie wierzchem z wykałaczką trzymaną jak rycerską kopię.
?Nie ma co się dawać ponosić emocjom...
... wraz z pierwszymi przymrozkami problem "obrońców" sam się rozwiąże
:diabelski_usmiech
Dokładnie to samo dzisiaj pomyślałem ...
Moim zdaniem szybciej sprawę rozwiąże deszczowa jesień. Bo w zimie to oni sobie koksowniki postawią, ale jak będzie lało jesienią 24/7 to im zacznie strzykać w kościach i sami pójdą do domu :diabelski_usmiech
moim zdaniem to dobrą zabawę mają władze dlatego nie kończą jeszcze tej "farsy" która się odbywa w Warszawie. Jak im się znudzi to potraktują gazem i rozproszą tą bandę "terrorystów"
moim zdaniem są totalnie bezradni i to jest żenujące.
z drugiej strony to od kilku tygodni mówi się tylko o tym, więc np. podwyżka vatu przejdzie bez echa, można by jeszcze parę rzeczy pociągnąć, w erze krzyża wszystko wolno :lol:
ogólna żenka.
Dokładnie - PO nic z tym nie tobi bo im to jest na rekę. Po co dyskutować o podwyżkach podatków skoro można o krzyżu ???
Komentarz