ehhhh kutfa....ile to by jeden granat zaczepny spraw rozwiązał...
shado
Mężczyzna z granatem pod krzyżem; interwencja policji
Szkoda że nie napisali jakim samochodem przyjechał, bo może to jeden z OCP-owiczów :lol:. Ot byśmy sobie reklame na całą Polskę zrobili :diabelski_usmiech
PAOLO ESCO, kurde to może napiszesz jakie będą następne liczby w Lotto
chwila "granat prawdę Ci powie"...tylko rzucę sobie kilka razy dla rozrywki... ps. czy jak zawleczka zostanie mi wręku to dobrze czy źle... :shock:
...wieczorem spytam się żonki jaki jest jej szczęśliwy numerek... :hmm
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Słuchajcie, widzę, że tam dzieje się zbyt wiele, wiele z tego mnie omija.
Postanowiłem rozbić na miejscu namiot, bo jednak przyjeżdżać codziennie 2 razy rano i wieczorem nie ma sensu, w tym czasie jak mnie nie ma dużo się dzieje.
Kto z Was pisze się na wspólne namiotowanie.
Atmosfera jest zajefajna, tańce, śpiewy, hulanka i swawola.
Piwko się znajdzie i żarełko dziewczyny przyniosą, co prawda powoli ale dadzą rade.
Jak zwykle gdy nie wiadomo o co chodzi to idzie albo o kasę albo o zaistnienie w polityce. Tutaj idzie o politykę. A żeby zaistnieć szybko w polityce trzeba się pokazać w tv. Taka awantura jest w sam raz. Paru cwaniaków przy poparciu Pana Kaczyńskiego zorganizowało grupę krzykaczy. Od razu zwrbowali większą grupkę dość ograniczonych, niezbyt rozgarnietych i dających się latwo zmanipulować ludzi. Głównie starszych. Żal mi ich bo myślą, że to co robią to w obronie Krzyża. A jest to niestety w obronie krzyża. Za parę tygodni (miesięcy) sprawy nie będzie ale te kilka osób zaistnieje w polityce i (lub) w TV.
Grupka rozhisteryzowanych, biednych i ogłupionych w gruncie rzeczy ludzi bełkocze i wywrzaskuje coś bez sensu. I tych ludzi mi żal.
Ale wk...wiają mnie typki co występują w imieniu katolików, Polaków, Narodu itp.
Kto im k..a dał do tego prawo!
Sam jestem Polakiem, katolikiem, mam prawicowe poglądy. I właśnie m.in. dlatego nie cierpię anarchii, bałaganu, uzurpatorów. Jeśli jakaś cipa maszerująca pod krzyż bredzi głupoty o biskupach co to nie są z Narodem w takiej chwili to jest to zwykłe sekciara a nie katoliczka. Katolik ma słuchać swojego biskupa, bo biskup jest głową lokalnego kościoła.
Mam jeszcze wiele uwag ale może później
Sensacja! Włodzimierz Kaczanow (65 l.), jeden z czołowych obrońców krzyża pod Pałacem Prezydenckim, bez ogródek przyznaje, że jego rodzona córka to... słynna gw...
Komentarz