Chemy pomnik - taki skromy, 200 metrowy ... :zlosnik1:
Awantura o krzyż
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Purchawa
Mnie generalnie od jakiegos czasu jebia takie rzeczy i jestem mega zajebiscie szczesliwym czlowiekiem. :szeroki_usmiech
Wali mnie te cale polityczne szambo i robie swoje. :szeroki_usmiech
8)
a tak na marginesie a'propos Wawelu, tu chodziło o jedną prostą rzecz. Podzielenie narodu na tych co są za i tych co są przeciw, bo coś ten naród za bardzo się po tej tragedii zjednoczył. I ciach jak ręką odjął wróciło stare polskie politykowanie i mądrzenie się. A akurat w tym wypadku sprawa jest prosta o tym gdzie będzie pochowana zmarła osoba powinna decydować po pierwsze rodzina, a po drugie właściciel miejsca pochówku, z mojej wiedzy jest to własność kościoła. Dla mnie temat zamknięty. Moje prywatne zdanie nie ma tu nic do rzeczy.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Martineza ja pamiętam jak dziś jak miałes w podpisie "HGW wygrała wybory i życie jest piękne"
To, ze mnie wali polityka nie jest jednoznaczne z tym, ze nie ide na wybory lub glosuje na oszolomstwo."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Martinezpowinna decydować po pierwsze rodzina, a po drugie właściciel miejsca pochówku, z mojej wiedzy jest to własność kościoła. Dla mnie temat zamknięty. Moje prywatne zdanie nie ma tu nic do rzeczy.
Kompletnie bzdurna jest dla mnie procedura : "Rodzina chce by spoczął na Wawelu - Kościół nie ma nic przeciwko , i bach pochówek wykonany" :evil:BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezPodzielenie narodu na tych co są za i tych co są przeciw, bo coś ten naród za bardzo się po tej tragedii zjednoczył. I ciach jak ręką odjął wróciło stare polskie politykowanie i mądrzenie się. A akurat w tym wypadku sprawa jest prosta o tym gdzie będzie pochowana zmarła osoba powinna decydować po pierwsze rodzina, a po drugie właściciel miejsca pochówku, z mojej wiedzy jest to własność kościoła.
jak zaczęła się licytacja kto bardziej pokaże że cierpi, kto bardziej uhonoruje. Może nadać imię stadionowi narodowemu? może mosty, może pomniki. Został by uroczyście pochowany na Powązkach to nikt by złego słowa nie powiedział, nie licząc ekstremistów którzy na pewno by się znaleźli ale to margines. A teraz jest daleko żeby kwiaty złożyć, lub co bardziej prawdopodobne, nie można tam zrobić takiej szopy przy tym jak na krakowskim.
Wawelu nie jest zwykłym cmentarzem, tylko narodową nekropolią i zdanie rodziny nie powinno tu mieć absolutnie nic do tego. Już pominę "zasługi" pochowanego, bo jednak zginięcie w wypadku to ciut mało.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EmilZamieszczone przez Martinezpowinna decydować po pierwsze rodzina, a po drugie właściciel miejsca pochówku, z mojej wiedzy jest to własność kościoła. Dla mnie temat zamknięty. Moje prywatne zdanie nie ma tu nic do rzeczy.
Kompletnie bzdurna jest dla mnie procedura : "Rodzina chce by spoczął na Wawelu - Kościół nie ma nic przeciwko , i bach pochówek wykonany" :evil:
@Purchawa
no nie do końca, mam znajomego policjanta który np uważa że za ŚP LK średnie wyroki dla przestępców były wyższe. Teraz niestety postępuje eurosocjalna poprawność i trzeba uważać żeby przestępcy przypadkiem za długo nie siedzieli i mieli wygodniejsze cele od chociażby ludzi żyjących poniżej tzw "granicy ubóstwa". Poza tym to HGW podniosła podatki od nieruchomości w warszawie do ZTCW 1% wartości. Czyli innymi słowy w przeciągu stu lat ściągnie z Warszawiaków całą wartość ich mieszkań w gotówce. Jupi!Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezSwoją drogą zaraz po katastrofie równie szybko zniknęły odliczanki "do końca kadencji Lecha Kaczyńskiego pozostało...", "Not my President" itd.. itp..Zamieszczone przez MartinezPoza tym to HGW podniosła podatki od nieruchomości w warszawie do ZTCW 1% wartości. Czyli innymi słowy w przeciągu stu lat ściągnie z Warszawiaków całą wartość ich mieszkań w gotówce. Jupi!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaCzy masz nieruchomość w W-wie i płacisz za nią podatek? Bo odnoszę wrażenie że wyczytałeś te bzdury w jakiejś propolskiej gazecie i tak powtarzasz................Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezSwoją drogą zaraz po katastrofie równie szybko zniknęły odliczanki "do końca kadencji Lecha Kaczyńskiego pozostało...", "Not my President" itd.. itp..
- ja dalej wyznaje, ze LK byl prezydentem mojego kraju, ale nie moim prezydentem...
pozdr
spajk
PS. bylem pod krzyzem w dniu, w ktorym mialo byc jego przeniesienie. robilem zdjecia (mam takie hobby). prawie dostalem gazem, prawie dostalem w morde od jakies obronczyni... generalnie takiej kipiacej nienawisci u chrzescijan, dla ktorych najwazniejszym przykazaniem jest przykazanie milosci sie nie spodziewalem...
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez Martinezmam, płace.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez Martinezmam, płace.
A jesli chodzi o przewidywanie przyszłości to uważam że nie minie 20 lat i cały eurosojuz zawali się z takim hukiem że nikt nie będzie pytał ile warta jest ta działka bo już następnego dnia może być dwa razy droższa.
I proszę mi nie imputować że Prezydent LK był moim ulubionym Prezydentem - bo nie był zwłaszcza od momentu w którym podpisał traktat z Lizbony.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
niestety :? średniowiecze w XXI wieku ma się świetnieTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBNie sądzę, ale zobaczymy :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Komentarz