Górole mają 10 metrowy krzyż :shock:
Awantura o krzyż
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadopopieram - mam jednego zdobycznego na kłopoty. Może warto odetkać
Jacek to juz przeslosc. Dzis jest po iralndzku... :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
No i to co mówili to zrobili :!: (filmik własna produkcja, liczę na jakieś Oscary 2012 :kciukgora )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VZimhwWCzbs[/youtube]
I bardzo ciekawe ulotki rozdają pod Pałacem Prezydenckim
Ale oczywiście do ulotek jest również piosenka, która brzmi:
"Krzyż do góry, różaniec w dłoń, POlszewika goń, goń, goń :!: " :hura
Tak sobie stałem dziś i słuchałem co oni mówią i troszkę mi szczęka opadła. Dlaczego oni porównują to co się dzieje tam do II-wojny światowej :?: Siedzą w koncie modlą się do.... No właśnie do czego?
Po pewnej chwili wpadło dwóch panów ze służb oczyszczania miasta w eskorcie 3 strażników miejskich i chcieli posprzątać znicze (bo w końcu taką mają pracę) i prawie, że zostali pobici czy coś w tym stylu, bo babcie zaczęły ich szarpać, dziadki wypychać :shock: (a w tramwaju to 2 minut nie mogą ustać)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauNo właśnie do czego?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
W ogóle non stop gadają do ludzie, żeby byli cicho jak rozmawiają, jakby to był ich kawałek chodnika LOL
I jeszcze śpiewają, że pod krzyżem (którego już nie ma ale co im tam) czują, że są w Polsce czują, że są Polakami. To faktycznie coś mają na bani, bo ja czuję, że jestem w Polsce w pokoju u siebie, przed blokiem, na uczelni, w łazience nawet :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
trochę obok, ale widać, że prezes też wie co dobre:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydhttp://www.tvn24.pl/0,1674217,0,1,chca-osadzic-chrystusa-na-tronie-polski,wiadomosc.html
To się przestaje robić śmieszne ....
Komentarz
-
-
dla mnie jest, a że tak będzie było wiadomo już w momencie kiedy tego krzyża nie zabrano za pierwszym podejściem, czyli wszystko zgodnie z moimi przewidywaniami.
zero zdziwienia
[ Dodano: Nie 19 Wrz, 10 18:42 ]
poza tym jak ktoś chce sobie intronizować Chrystusa na króla Polski to w sumie nie moja sprawa, na tym chyba polega demokracja, no nie
jak inicjatywa spotka się z naszym poparciem to sobie intronizujemy :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Mickul, i tak 1 opcja mowi,ze ci co nie z nimi to sa tam gdzie zomo.
To chore.Co to qrwa jest? W kraju w Europie takie jazdy?
Rzad nie ma jaj.Powinni to rozproszyc juz dawno. Jak ja po 22 glosno sie zachowuje,to sasiadka policje wzywa,dostaje zjebe badz mandat za zaklocanie ciszy-takie jest prawo do cholery chyba.
Komentarz
-
Komentarz