A co mi tam, pochawale sie . Pamietacie moze jak jakis czas temu pytalem sie o Corvette? Ktos napisal ze Muscle Cars to nie tylko Corvette. No i mial zajebista racje. Pozatym tylko dwuosobowa, ceny wysokie no i te male silniczki 5,7 l . Nie, to mnie nie bawilo. Nadazyla sie okazja i znalazlem Trans Ama z 79 roku, silnik z Oldsmobile Tornado 7,5l, 455 Rocket. Jazda nim to jak ujezdzanie rozwcieczonego byka na oklep. Glosno i musklularnie. No i ten piekny dziwiek V8... Pali nie wiele, bo tylko 20l wzwyz :/
:shock: ależ krowa :diabelski_usmiech
Zawsze uwielbiałem ten samochód. Wieeeelkie gratki Niezly zaginacz czasoprzestrzeni i zwijacz asfaltu.
Tylko to wnętrze musisz trochę dopieścić :wink:
Ty rozumiesz A co chodzi o moc, to nie bede czarowal, jest troche zmulony, musze zrobic inny patent z filtrem powietrza bo to to jakas popierdlka. Jak sie z tym uporam to z 400 moze zlapac.
Ps Masters hamuje takie fury?
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
A co mi tam, pochawale sie . Pamietacie moze jak jakis czas temu pytalem sie o Corvette? Ktos napisal ze Muscle Cars to nie tylko Corvette. No i mial zajebista racje. Pozatym tylko dwuosobowa, ceny wysokie no i te male silniczki 5,7 l . Nie, to mnie nie bawilo. Nadazyla sie okazja i znalazlem Trans Ama z 79 roku, silnik z Oldsmobile Tornado 7,5l, 455 Rocket. Jazda nim to jak ujezdzanie rozwcieczonego byka na oklep. Glosno i musklularnie. No i ten piekny dziwiek V8... Pali nie wiele, bo tylko 20l wzwyz :/
gratuluje i zazdraszczam.. wrzuć filmik z praca tej V8.. :twisted:
Komentarz