misiek^wro myślałem żeby ta folią okleić relingi, dobry pomysł czy nie bardzo?
Mobbing
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Mobbing
Duży Format - magazyn reporterów Gazety Wyborczej. Duży Format dostępny w poniedziałki w kioskach oraz codziennie na Wyborcza.pl.
Zawsze mie zastanawia po jaką cholerę ci ludzie siedzą w robocie zamiast się zwolnić i iść gdzie indziej.
I to jeszcze w Warszawie, gdzie pracy jest od cholery i ciut ciut ...
-
-
Zamieszczone przez loydI to jeszcze w Warszawie, gdzie pracy jest od cholery i ciut ciut ...
poza tym jak ktoś jest ofiarą mobbingu, to średnio wierzy w to, że może coś zmienić, takie kółeczko...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydI to jeszcze w Warszawie, gdzie pracy jest od cholery i ciut ciut ...
P.S. Wystarczy przejrzeć kilka ofert np. na InfoPraca i zobaczyć stawki proponowane przez pracodawców... 2500 PLN brutto to wcale nie taka rzadkość......nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydNie przesadzajmy - ostatnio w Wawce na rozmowie na pytanie o zarobki odpowiedziałem 13 - 16 kpln (w zalezności od innych "dodatków") i pani powiedziała, że mieszczę się w założonym budżecie.
Nie jest więc tak źle.
Komentarz
-
-
loyd, to chyba jakieś stanowisko managera albo project managera, albo inne kierownicze... jeszcze pytanie - czy dostałeś tę robotę? :wink:...nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hunteru można dyskutować. Ostatnio zauważyłem ciekawą tendencję - pracodawcy chcieliby żeby ktoś najchętniej pracował za przysłowiowe guziki... I to praca związana z branżą IT.Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hunterloyd, to chyba jakieś stanowisko managera albo project managera, albo inne kierownicze... jeszcze pytanie - czy dostałeś tę robotę? :wink:
Ale za dużo obowiązków chcieliby mi na głowę włożyć a mam w tym roku egzamin zawodowy i się chyba nie dogadamy. W każdym bądź razie jak sobie to wszytsko przeliczałem to ta kasa starczyłaby na takie życie jak mam teraz (zakładam kupno mieszkania na Mokotowie ca 800 kpln - 1 mln a ratka to ok. 5 kpln).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydNie przesadzajmy - ostatnio w Wawce na rozmowie na pytanie o zarobki odpowiedziałem 13 - 16 kpln (w zalezności od innych "dodatków") i pani powiedziała, że mieszczę się w założonym budżecie.
Nie jest więc tak źle.
to niestety nie wyjaśnia ani problemu mobbingu ani trudności ze znalezieniem pracy, może na tym stanowisku powinno się zarabiać 2 lub 3 razy tylesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez loydNie przesadzajmy - ostatnio w Wawce na rozmowie na pytanie o zarobki odpowiedziałem 13 - 16 kpln (w zalezności od innych "dodatków") i pani powiedziała, że mieszczę się w założonym budżecie.
Nie jest więc tak źle.
to niestety nie wyjaśnia ani problemu mobbingu ani trudności ze znalezieniem pracy, może na tym stanowisku powinno się zarabiać 2 lub 3 razy tyle
Przysznasz chyba, że to żaden wodotrysk ??
Komentarz
-
-
spokojnie, żartuję
Zamieszczone przez loydPrzysznasz chyba, że to żaden wodotrysk ??
chociaż zupełnie nie wiem jak to wygląda w tej branży :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
ja powiem, że to świetne zarobki... Z taką kasą można sobie super żyć....nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
-
loyd, nawet z ratą 5 tyś. mogę za te pieniądze sobie dobrze żyć Może mam mniejsze wymagania :wink:...nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hunterloyd, nawet z ratą 5 tyś. mogę za te pieniądze sobie dobrze żyć Może mam mniejsze wymagania :wink:
13 kpln brutto daję "na rękę" ok 9500 - 10.000 pln (przyjmijmy 10.000).
I teraz:
5000 - rata za mieszkanie,
1200 - rata za auto klasy O2 FL,
500 pln - kablówka, internet, telefon, komórka,
150 pln - prąd, gaz,
500 - czynsz do spółdzielni (czy tam do wspólnoty),
1000 (lekko licząc) - koszt benzin do auta,
Na żarcie zostaje ok. 1700 pln.
Spytam gdzie ubrania (w tym jakiś garnitur trzeba by raz na jakiś czas kupić), kino, wakacje, coś do skarpety, że już nie wspominam o ewentualnych dzieciach, lekarzach.
Ciągle sądzisz, że to dużo ??
Komentarz
-
-
loyd, zluzuj a co mają powiedzieć ludzie którzy za 4 - 5 klocy łącznie utrzymują całe rodziny?
A ty musisz kupować mieszkanie za bańszczaka? Znajdź tańsze to i ratę będziesz miał niższą :PMoje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
loyd, w Lublinie jak ktos ma 3,5 tys zł brutto to jest to baaaaardzo dobra pensja.
Kolego za takie pieniądze o jakich ty piszesz to ja moge żyć jak król :shock:
Zobacz sobie jak się zarabia w Lublinie - raptem 170 km od Warszawy:
Nasza lista zarobków na Lubelszczyźnie powiększa się z każdym dniem. Oto kolejne wpisy od Czytelników (wszystkie kwoty netto).
a ceny paliwa czy chleba są i w Warszawie i w Lublinie takie same.
Warszawa to totalnie inna bajka.
[ Dodano: Wto 07 Wrz, 10 14:29 ]
Zamieszczone przez Skfareka co mają powiedzieć ludzie którzy za 4 - 5 klocy łącznie utrzymują całe rodziny?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Skfarekloyd, zluzuj a co mają powiedzieć ludzie którzy za 4 - 5 klocy łącznie utrzymują całe rodziny?
A ty musisz kupować mieszkanie za bańszczaka? Znajdź tańsze to i ratę będziesz miał niższą :P
Po to się przeprowadza do innego miasta, żeby sobie polepszyć a nie pogorszyć.
Kupie tańsze mieszkanie i będę 2 h do roboty w jedną stronę jeździł ..... dziękuję postoję :?
Ceny mieszkań są w wawce takie jakie są a zarobki są zawsze pochodną cen nieruchomości.
Komentarz
-
-
nie no panowie 10 000 zyli na łape to mało ? :lol:
nie kupuj mieszkania za bańke tylko tańsze albo weź kredyt na 10 lat więcej i nie będziesz płacił 5000 kredytu , zresztą co to za rata ? :lol:
Albo wyślij babke do roboty , zawsze to kolejna "dycha" do przodu i wtedy sielanka na maxa.
Chłopie nie daj Bóg , że noga Ci się powinie i co?
padłem poprostu padłem ......Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydKupie tańsze mieszkanie i będę 2 h do roboty w jedną stronę jeździłCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz